Boyle Bir Sistem Kurcam Onerirmisiniz (Pc)
-
MSI X58 PRO QPI 6.4GT-s DDR3 S+GL+1394+16X*3 1366p :D anakart degisti
-
4600TL edio en az
her parçanın en iyisini koymuşssun sanırsam bence gereksiz ama tabi para bok diosan o ayrı.
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------
4000 $ i biraz asar oda belki
-----------------------------Neredeyse aynısını kdv dahil + 10 ay taksitle 1700 tl ya aldım, sen nası 4 bin $ fiyat çıkardın buna ?
Ekstra bir kaç parça almışsın ama, 3 bin $ tutmaz heralde o kadarcık şey =)
-
hocam bence hdd yi 80 gb al 10000 rpm olsun coşar alet....
-
80 yetmio ... biraz titizimdir bi kac tanede 80 lik takmak istemiyorum .. zaten su an 2 tane harici war .. yoruldum oraya buraya giderken tasimaktan
icinde bulunsun :Dzaten genelde laptop kullanmam kasa taşirim :D
-
fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------80 gblik hdd halen satılıyormu piyasada benim iki senelik makinede 200 gb var yetmiyor 1tb ye çıkarmayı düşünüyorum 80 gb winzortu doyurmaya yetmez iki üç oyun kurdunmu diskte yer kalmaz
-
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------80 gblik hdd halen satılıyormu piyasada benim iki senelik makinede 200 gb var yetmiyor 1tb ye çıkarmayı düşünüyorum 80 gb winzortu doyurmaya yetmez iki üç oyun kurdunmu diskte yer kalmaz
-----------------------------sendeki 80 gb 7200 rpm birde bunun rpmsine bak? 10.000 rpm yani server hddsi =) normal bilgisayar hddleri 7200 iken bu 10000 rpm ve bu şiekilde kasanın çoşması sağlanabl,ir yada al bi bu şekilde 80lik sistemi buna kur oyunu falan 1.5 tvblik diske kur =) sistem daha seri çaçlışır kanımca.
-
ram i 4 yapabilirsin gibime gelio
benim laptopta bile 2 gb var :S gerçi frekansta önemli ama bende 4 olsa daha iyi olurdu2 gb az gitöiş gibi
-
exa bilgisayardan topladın sanırsam :) valla benim tavsiyem ddr3 destekli anakart koy ramleri ddr3 4 gb al çünkü artık 2 gb her sisteme koyulmakta ayrıca intel al çünkü amd nin vaad ettiği ghz oranları tam çıkmıyor daha düşük çıkıyor.
-
hocam yoktur demiyom ama ben 12mb önbellekli amd hiç görmedim devrime selam intele devam