Böyle Bir Virüs Duyan Yada Goren Varmı :S
-
Arkadaslar ben bılgısayarcıyım bugun bı musterımın notebook u geldı vısta utımate yukluydu benden xp yuklememı ıstedı buraya kadar her sey normaldı ben pc nın yedegını aldım D sıne normal yaptıklarımı yaptım yanı formatı bıtrdım D surucusunu daha acmadım regedıtten ayar yapmam gerekıyodu (malum : ) regedit yazdımda kullanıcı tarafndan sonlandırılmıstır dıye bıyazı cıkıyo keske bukadar olsa görev yotetıcısıde acılmıyo neyse ben bugun 7 kere format attım ben gene atıyorum C ve D yı ucrmama ragmen gene aynı sorun bole bı olay yasayan arkadaslar varsa yardımlarınızı beklıyorum
-
Tam ne demek istediğini anlamadım ama herhalde pc user acarken sınırlı kullanıcı açıyor ? :| yada hocam güvenli moddan girmeyi dene öyle bak birde.
-
Hocam o sorun genelde tema yüklerken oluyor ama onda nasıl oluyor acaba :)
-
guvenlı modda actgında maı ekran :S:S:S ınannı 4 yıldır bu ısı yapıyorum bole bısı gormedım :S herhangı vı antıvıruste kurdurmuyo :S
-
bro sen benı anlamadım galıba ben format attıqtan snra drıverlerı bıle kurmadan bu sorun neden olur onu soryrum :s
-
kardeşim cd ni değiştir
-
Abi sende adamın yedeklerini başka bir pcye falan yedekleyip Hddi biçimlendirsen daha iyiymiş : ) 7 kere format üf :|
-
Sanıyorum bahsettiğin virüs "kavo" veya "amvo" sürücülerde autorun sayesinde bulaşıyor, popüler virüs programları tanıyor ve eğer aktif değilse kolayca silebiliyor. Yada bahsettiğim virüslerin yeni bir varyasyonu, msconfigle başlangıçta yüklenen programlara bir göz at eğer kaspersky gibi virüs programları çalışıyor ve bulamıyorsa, gözüne çarpan saçma isimli bir dosyayı, newvirus@kaspersky.com adresine gönder, bir kaç saat içinde tanımaya başlar ve kurtulabilirsin. Müşteri yedeklerini aldığın hard diskte mutlaka her yeni kopyaladığın dosyayı tarat.
-
kill autorun veya combofix dene bakalım hocam..
-
cd dendir aynısını bende de oluyordu cdmi değişip format attım geçti...
-
http://rapidshare.com/files/228431961/GorevYoneticisi.rar
Dostum bunu indir Problemin cözülecektir Regedit ayarıdır.. Virüs değildir..
Görev Yöneticisine gelince
Başlat>Çalıştır> gpedit.msc yazıyoruz
Kullanıcı Yapılandırması>Sistem>ctrl + Alt +Del Secenekleri geliyoruz > sağda acılan menuden görev yöneticini devre kaldır yazan yere tıklıyoruz etkin yapıyoruz tamam yapıp cıkıyoruz..
Saygılarımla
Sezgin AKIN