Böyle Birşey Yaparmısınız Arkadaşlar
-
ne gerek war ki parayı programa vericeğine adam gider premium alır zaten phishing lerde bile var acoount kontrol etme bölümü
-
vayy asımın prosu çok güzeldi ama yavas kontrol ediyordu. Gürkan abinin phpde yazdığı biraz daha seriydi. hocam denemek istiyorsan bir kaç yöntem var aslında yakında göstericeğim biraz sabır sadece.
-
aLman bunu yazdı:
-----------------------------
vayy asımın prosu çok güzeldi ama yavas kontrol ediyordu. Gürkan abinin phpde yazdığı biraz daha seriydi. hocam denemek istiyorsan bir kaç yöntem var aslında yakında göstericeğim biraz sabır sadece.
-----------------------------Denemek isterim tabi hacı :)
-
hoca misal hotfile deniceksin hotfile account checker yaziyorsun, rs deniceksin rs account checker yaziyorsun google'da cikiyor. gerci ben guvenmem iki hesap cikar onuda kendine alir o ibne program yazari. bahsetmek istedigim var yani bunlardan.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
hoca misal hotfile deniceksin hotfile account checker yaziyorsun, rs deniceksin rs account checker yaziyorsun google'da cikiyor. gerci ben guvenmem iki hesap cikar onuda kendine alir o ibne program yazari. bahsetmek istedigim var yani bunlardan.
-----------------------------Varda hocam sağlam yok :)
-
VB6 kaynak kodlu
Geliştirilmesi lazım :D

http://www.multiupload.com/7XOM8F842J
CODEJO~3.OCX,CODEJO~2.OCX,MSINET.OCX dosyaları gerekiyor
-
Jdownloader kendi içerisinde kontrol ediyor.
Java ve açık kaynak kodlu diye biliyorum.
-