Böyle Cahil Okumuşlar Çok Var
-
Ulan beni niye aramiyorlar hiç aq. Nerden anliyorlar yemicemi :D
-
Eğitim sistemi dediğin şey ; aptallar için , aptallar tarafından eğitim verilen aptalca sisteme sahip şeydir...
Tanıdığım 3.85 üstü ortalama yapan insanların çoğu ; asosyal, hayatlarında okul harici başarı elde edememiş, sinema+tiyatro+resim+müzik gibi kültürleri olmayan insanlardır.
Çok çok az kısmı vardır ki, bunlarda gördüğüm en dahi adamlardır. Bu orana bakarak ; bir insan sadece üniversite mezunu diye hiççç sikime takmam. Umursamam. Savcı, hakim, başbakan, millet vekili olabilir. Makamlarına saygım yoktur. Polis, asker, hakim gibi bir sürü herifin millet için çalıştığını unutup milleti itin götüne soktuğunu gördüğümden beri sallamıyorum.
İyi olmuş. Bu kadar salak olmasalarmış. Yıllardır götünü yırtıyorlar inanmayın diye. Azıcık mevzudan haberleri olsun.
-
dolandırıcılık geleceğin mesleği beyler tercihlerimizi o yönde yapalım :/
-
RETRET bunu yazdı
Polis de öyle bi yaprak gibi giriyor ki kimlik bile soramıyorsun, sordun hemen efeleniyor, vursan bu sefer karakolda 10 kişi üstünde tepiniyor. Normaldir eline bi telsiz al bir polis yeleği götte kelepçe belde silah hafif de azarlayan ses tonuyla konuştunmu polisim dediğin herkes inanmaya çoktan hazır, hed desen yere yatırırsın höd desen bokunu yedirirsin millet alışmış azarlanmaya taşak geçilmeye.
doğru, ben benzer bişeye şahit oldum. çalıştığım dükkana gelen biri polis olduğunu söyleyip gece çalışma ruhsatı falan soruyor. yemiyoruz tabi, kimlik soruyoruz. artizlenip tehditler savurarak gidiyor. ertesi gün gerçek polis geldi, dükkandan içeri terörist gibi dalıp burda bi olay olmuş diye dövecek gibi konuştu. polisim demedi bile bırak kimlik göstermeyi. yani sahte polis daha kibar davranıyor. millet napsın?
-
Kalkavanlardan birinin dolandırılmasına aşırı sevindim.
-
lan demekki oturup günde 10 kişiyi arasam, bi şekilde dolandırmaya çalışsam ayda en az 50 kişiye yediririm.tanesinden 200 lira alsam 10 bin lira yapar.vicdan falan olmasa tam yapılıcak iş
-
işte tahribat Gibi sitelere biraz halk ile yada halkin ilgilendigi şeyleri yapsalar halktan halkçi olsalar böyle olmaz okuma dönemi ev okul iş dönemi iş ev başka birşey yok arada oturup 3-5 dvd yabanci film yabanci dizi izlerler sonra böyle
bir kemal sunal filmi izleseler bile çok şey ogrenirler
okul Egitimi Hiçbirşeye yaramıyor gerçek hayat ile egitilmedikten sonra görüyoruz tv lerde yarişmalarda geçen vardi atatürkün dogumu cumhurriyetin kurulma yili atattürk kaç yilinda kurdu onu bile yapamıyorlar iyi ki eski tarihten sormuyorlar.
-
RETRET bunu yazdı
Polis de öyle bi yaprak gibi giriyor ki kimlik bile soramıyorsun, sordun hemen efeleniyor, vursan bu sefer karakolda 10 kişi üstünde tepiniyor. Normaldir eline bi telsiz al bir polis yeleği götte kelepçe belde silah hafif de azarlayan ses tonuyla konuştunmu polisim dediğin herkes inanmaya çoktan hazır, hed desen yere yatırırsın höd desen bokunu yedirirsin millet alışmış azarlanmaya taşak geçilmeye.
Geçen gün de sivilin biri yolun ortasında arkadaşıma tokat attı.
Güvenliği sağlayacaz diye terör estiriyor dingil herifler.