folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Böyle Film Görülmedi(Yılmaz Özdil İn Güzel Bi Yazısı)

Böyle Film Görülmedi(Yılmaz Özdil İn Güzel Bi Yazısı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:
    -----------------------------

1903 bunu yazdı:

yaz tabi yılmazcığım yaz.halktan olduğun ne kadar da belli.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ne de bilir tango and cash'i, the last castle'i, brubaker'i, redcorner'i vs.vs.

hangi kesime hitap ettiğin belli değil.sosyete yazarı.

Yabancı film izlemek ile sosyete olunuyorsa cnbc-e izleyenler multi milyoner herhalde.

En azından bir iki türk eserinden örnek versin :)

Hani o kadar türkçüler ya, hani o kadar atatürkü severler ya.. Nedense çıkarları doğrultusunda türklüğü ve atatürkçülüğü gündeme getirip hatırlarlar orası da bi muamma.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

1903 bunu yazdı:

yaz tabi yılmazcığım yaz.halktan olduğun ne kadar da belli.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ne de bilir tango and cash'i, the last castle'i, brubaker'i, redcorner'i vs.vs.

Yabancı film izlemek ile sosyete olunuyorsa cnbc-e izleyenler multi milyoner herhalde.

açıklamayı şu yazdığın mesajın iki üstünde yazdım.orayı okursan cevabı görebilirsin.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

1903 bunu yazdı:

En azından bir iki türk eserinden örnek versin :)

Hani o kadar türkçüler ya, hani o kadar atatürkü severler ya.. Nedense çıkarları doğrultusunda türklüğü ve atatürkçülüğü gündeme getirip hatırlarlar orası da bi muamma.

Sanki sanatsal yönü zengin olan türk filmlerden bahsetse herkes bilecek anlayacak "helal herife be" diyecek.Bu ülkede recep ivedik gişe rekorları kırıyor farkındasındır umarım ? Sanki halk kültürden kırılıyorda adam bahsetmemiş.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

1903 sen harbi odunsun kardeş yani kusura bakma canını sıkmak istemezdim ama, sen film adlarını bilmeyen Türk vatandaşları var sen ne biçim halkdan adamsın diyerek işin bi kere bodoslama taşşak kısmına girmişsin :) ne adamsın ya valla sinirden güldürdün beni :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

E tabii siz türk filmiyle de dalga geçin. Geçmişini görmeyin.

Resmen batı sizi ele geçirmiş :) Kendi kendinizle dalga geçecek seviyeye gelmişsiniz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

mükemmel yorum :D on numara bu adam kmse artık :D yazısınıda okumadıgmdan bellı :D sana bıraz eskıms bır laf ıle ıtılaf etmk ıstıyorm :D :D '' kanka sana puanım 9 :P '' 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Resmen batı sizi ele geçirmiş :) Kendi kendinizle dalga geçecek seviyeye gelmişsiniz.

Red corner'ı Recep ivedik'e tercih ederim bu bir , ikincisi çok iyi türk filmleride var fakat onlarda destek bulamadığından veya yasaklandığından kaybolup gidiyor.Bu sinemacıların ayıbı değil halkın ayıbıdır.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

Red corner'ı Recep ivedik'e tercih ederim bu bir , ikincisi çok iyi türk filmleride var fakat onlarda destek bulamadığından veya yasaklandığından kaybolup gidiyor.Bu sinemacıların ayıbı değil halkın ayıbıdır.

Öncelikle yılmaz özdil'in ayıbıdır.

O filmleri yazsaydı da merak edip millet izlesiydi :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

Öncelikle yılmaz özdil'in ayıbıdır.

O filmleri yazsaydı da merak edip millet izlesiydi :)

İnsanlara kültür aşılamak Yılmaz Özdil'in görevi mi yoksa Devletin görevi mi ? Yılmaz Özdil'in insanlara birşey öğretmek gibi bir zaruriyeti yok ki film listesi yapsaydı bile onada kulp bulup bu filmler yanlı diye bas bas bağrınırsınız burda.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:

1903 sen harbi odunsun kardeş yani kusura bakma canını sıkmak istemezdim ama, sen film adlarını bilmeyen Türk vatandaşları var sen ne biçim halkdan adamsın diyerek işin bi kere bodoslama taşşak kısmına girmişsin :) ne adamsın ya valla sinirden güldürdün beni :)

: ))
    ben seninle bugüne kadar hiç ikili diyaloğa girmedim kardeş.senle hiç alakam olmamasına rağmen bana ''odun'' diye hakaret edebiliyorsan, bu benim odunluğumu değil, senin terbiyesizliğini, saygısızlığını, tartışma adabını bilmemeni, argosuz cümle kurabilme yeteneğinin olmadığını gösterir.ki böyle olsun istemezdim senin için.güzel bir insan olmanı isterdim.ama olmadı :(

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 5899 Toplam Mesaj: 40