Böyle Loto Talihlisi Görülmedi ( Alkışı Hakediyor )
-
bize çıksa kara kara düşünürdük nerde harcasak diye :D helal olsun valla biravooo :)
-
why anasını kadın insalık yapmış ben olsam yapamazdım tüm parayı tequila ya yatırırdım :D
-
HaYLaZzz bunu yazdı:
-----------------------------
bize çıksa kara kara düşünürdük nerde harcasak diye :D helal olsun valla biravooo :)
-----------------------------Hocam benim ilk yaptıracağım şey tımarhane olurdu :) Atılacak okadar çok insan varki :D
-
Para poh olunca sıyırmış balatayı.. Unicef gibi karı mübarek :G
-
Helal olsun valla alkışlancak kadın ben olsam hergün bir rus la takılırdım :F
-
iyice haber sitesine döndü forum :\
-
pusla bunu yazdı:
-----------------------------Para insanı bozmaz. Sadece kişiliğini ortaya çıkarır.
-----------------------------fazla söze gerek yok bir cümle ile açıklamış herşeyi....
-
bana çıksa ilk ailemi rahata sokarım . sonra kendime bi villa. altıma arabamı çekerdm. düzgün bi iş. herşeyimi karşılar, Kalan parayı biyere ayırır. bi kısmıylada bağış yapardım. şmdi en mantıklısı bu gider paranın yarısıyla bağış yapmazsın herhalde..
-
pusla bunu yazdı:
-----------------------------Para insanı bozmaz. Sadece kişiliğini ortaya çıkarır.
-----------------------------çok doğru
edit:o parayı alıcan 1 sene bankaya yatırıcan olacak 2 katı sonra yarısını dağıtıcan sevabına, ben olsam öyle yapardım ama faiz günah sevapda sevap :D bune perhis bu ne lahana tırşusu :D
-
Helal olsun kadına...