Böyle Sıkıntılı Anları Bilir Misin?
-
Sen böyle sıkıntılı anları bilir misin? Ondan başkasını düşünemediğin ve yine onun üzüntüleriyle hüzünlendiğin anları. Hani şu bütün işleri bitirip dinlenmek için televizyonun karşısına uzandığınde ya da geceleri tam uyuyacakken aklına geldiği için bir türlü uyuyamadığın sürekli yatakta dönüp durduğun anları. Elinden bir şey gelmediği için sıkıntın daha da katlanır. Bir sigara yakmak istersin çakmak ararsın ama bulamazsın ve bir küfür savurursun ortaya sebepsiz. Bir ekmek almak için bile evden çıkmaya üşenen sen sadece bir ateş için evden çıkarsın ve yol boyunca aklında hep o vardır. O, sen ve o büyük sevgin...
Hiç yalnız bırakmaz seni hayallerin hep hayaller kurarsın. Eğer ölsem üzülür mü diye ya da acaba bir kaza geçirse hastanede yanına gitsem ağlasam onu ne kadar sevdiğimi anlar mı diye. Sonra onun o sözleri gelir aklına “Şizofrensin sen bırak artık peşimi ya!..” ve hayal kurmayı bırakarak bir tövbe edersin böyle günleri yaşamamak için. Sigaranı yakarsın ve her nefeste sanki onu içinde hissedermişçesine içine taa derinlere gitmesi için derin derin çekersin dumanı. Ve başın dönmeye başlar, gözünden bir damla yaş akar onu sadece hayallerinde yaşayabildiğin için kendine lanet okursun.
Onu aramak istersin, sesini duymak, seni seviyorum demek… Telefonu eline alırsın tam ara tuşuna basacaksındır ama olmaz… O cesareti kendinde bulamazsın hayallerin sana daha güzel gelmektedir. Onun sana vereceği cevaptan korkarsın yada hakaret etmesinden çünkü hayatın onun iki dudağı arasından çıkan sözlerle şekillenmektedir. Bir günaydın sözü bile seni dünyanın en mutlu insanı ederken işim var sonra konuşalım bahanesi kendini dünyanın en bedbaht insanı hissetmene yeter… Onu herkesten kıskanırsın en yakın arkadaşlarından bile… Ve dayanamayıp o arkadaşlarıyla adam gibi konuşmandan dolayı sana kızar, kalbini kırar… Bazen sinirlenirsin çektiğin o acılardan onun da tatmasını istersin. Türlü oyunlar yapmaya çalışırsın ona ama olmaz. Gönlün el vermez bir yerde kestirip atarsın onu üzemezsin o senin canındır ona kıyamazsın…
Kimse anlamaz seni; onların tasvir ettikleri aşk başkadır. Kendileri aşkın ne olduğunu bilmediği gibi bu sevginden dolayı seni ya Mecnun’a benzetirler yada aptala… Ama sen onları pek takmazsın aklın hep ondadır. Bazen rüyanda beraber el ele geçirdiğiniz bir günü hayal edersin ve uyanmak istemezsin, okula geç kalırsın. Müdür yardımcısı sorar niye geç kaldın diye; açıklayamazsın ki. Nasıl anlayacak o senin aşkını. Veya şöyle sorayım nerden bilecek o “Aşk”ı.
Ve o gün gelir onun doğum günüdür. Hediye alamazsın ona çünkü kabul etmeyeceğinden korkarsın. Sabahlamaya ve onu düşünmeye karar verirsin. Birden aklına mesaj atmak gelir saate bakarsın 00:00. Tam sırası diyerek şu mesajı yazarsın; “ Belki rahatsız ediyorum ama doğum gününü ilk kutlayan ben olmak istedim. Nice mutlu yıllara. Tatlı rüyalar”. Ve sabaha kadar onu düşünürsün aşk şarkıları dinleyerek hep bu şarkı tam da beni anlatıyor diyerek.
Şimdi soruyorum sen böyle sıkıntılı anları bilir misin?
02/10/08 00:09 ZoRKaYa
-
Hani geceler hep suskun olur. İşte öyle bir gecenin sabahında uyandım.Karşımda sen vardın.Ben istemediğim halde, sana geldim işte burdayım diye seslenirken, ben kendimi sana gelmemek için zor tutuyordum. Bakmıyordum gözlerine ilk karşılaştığımızda yaptığım hatayı yapmamak için hani olur da bir an göz göze gelirsek koşarak sana gelirim diye. Aslında bitmişti aramızdaki aşk, sevgiye dair nameler vardı dilimizde ama sevgi sözcükleri akmıyordu dilimizden. Oysa vucudumdaki bütün zehri kusmak istiyordum. Sana kırıldım ama seni de kırdım, üzüldüm ama sen daha çok üzüldün diye haykırmak istiyordum. Sakın yanlış anlama sana öfke duymuyordum, sadece sitem ediyordum. Allah'ım bu karşılaşma çok uzun sürdü ne olur gitsin diye yalvarıyordum. Bir an sana gelecek oldum ki tik-tak diye bir sesle irkildim. Seni aklımda bitirdiğimi o an hissettim. Artık rüyalarım da bile sana gelmiyordum. Seni sadece anılarımızın 1 yada 2 tanesinde hatırlıyordum. Artık kendime ne diyeceğimi biliyordum. Gittim. Hoşça kal.
-
heyt bee benda de aynı dertler var ne zaman biterki belkide zaman bittiigi zaman biter
-
abi siz aşıkmısınız :)
-
Seviyoruz be evlat :/ Bi kac gundur bende de var ayni sorunlar. Bu arada yazin gercekten cok etkileyiciymis, okurken kendimi bi garip hissettim sanki
-
Çok güzel olmuş ya :)
-
usta beni neden yazına döktün.. aq,, şuan ağlamaklı oldumm.. gerçi hafif alkolun etkisi var ama.. oooof of
-
Helal abi aynen ne zaman biter belirsiz
-
A.q bu kız mal ya zaten bir msnde görüşüyoz ondada hep kızıp küsüyo ben onun gözlerinin içine bile bakamazken beni terslemek için bir an bile düşünmüyo :/ hoş bi söze hasret kaldım a.q söylemicem söylersem siksinler beni (:
-
sikerler seni :D
-
sevgi menfaatdir