Böyle Taciz Görülmedi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

PlayStation ile ilgili çok farklı bir haber: Ünlü konsol nasıl cinsel taciz olayına sahne oldu?

Sony, Playstation'ı sadece bir oyun konsolu olmanın ötesinde oyuncuların birbirleri iletişim kurabilecekleri Home adını verdiği özel bir platform ile zenginleştirdi. 2008 sonunda beta olarak kullanıma açılan PS Home o günden beri milyonlarca oyuncunun çevrimiçi iletişim kurmak için kullandığı bir yöntem. Fakat geçenlerde yaşanan bir cinsel taciz Home'un sanıldığı kadar güvenli bir yer olmayabileceğini gözler önüne serdi...

Olay bir bayan oyuncunun kendi sanal karakteri ile PS Home'da diğer arkadaşları ile konuşurken gerçekleşti. Bir erkek oyuncu, kendi sanal karakterini bayan oyuncunun önce tam arkasına ilerletti. Sonra da oyundaki çömelme hareketini gerçekleştirdi. Bayan oyuncu başka yere kaçtığında ise tacizci onu takip etti ve tekrar arkasına geçti. Bu uzun süre devam ettikten sonra bayan oyuncu oyundan çıktı ve bir daha asla oynamayacağını söyledi. Bu olaya şahit olan diğer oyuncular ise tacizciyi Sony'ye rapor ettiler ve Sony tacizci oyuncuyu cezalandırdı. Fakat PS Home kuralları içinde bu suçun net bir tanımı olmaması tacizcinin büyük ihtimalle bir süre sonra tekrar PS Home'a geri dönmesine olanak verecek.

Yorum: OHA

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

xD 

http://yigitdemirag.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

haha huha zuha diyorum ve oha diyorum :D

ultimada .anime 64 yapardık arkadan aklıma o geldi be :D
    bu hatun orada olsa o zaman kime şikayet ederdi acep :D

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

yuh :D

oha :D

çüş :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

chatcity de yıllar önce aynısını yapıyordum.Yeni keşfedilmiş bişey değil :-D

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berkant_1997
    Berkant_1997's avatar
    Erkek

yani bencede oha :D

Tamu Otobüsü
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Secondlife'ta benzer birşey olmuştu. Avrupada bi ülkeydi sanırım, kadın dava açıp kazanmıştı. Psikolojim bozuldu, oyunda arkadaş çevremin yüzüne bakamaz oldum,vs gibi sebepleri vardı.

Bence de haklılar, tecavüz olması için ille de fiziksel müdahale gerekmez. Zaten fiziksel acı geçer, ruh'ta izi kalır.

Edit:aradım buldum, secondlife'taki olaya brüksel polisi el atmış

Blue Screen of Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Gazogen diye bir site vardı :p

Orda bende bayan kullanıcıların arkasına geçip dans ediyordum :D muahhah ashudh

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu da bişeymi.. Metin 2 oynadığım zamanlar çölde bir bayan karakterinin arkasından atlılar koşuyordu.Oynayanlar bilir yazılar profillerin üstünde gözüküyor.Kovalarken neler yazdıklarını hayal bile edemessiniz (:

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

cs oynarken bile yaparım ben ehehe:D

http://kocaer.me
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

millet sapıtmış arkadaş :D

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
Toplam Hit: 2693 Toplam Mesaj: 18