Böyle Windows Görmediniz Black XP USA 2.28.0.1
-
smartsecure bunu yazdı:
-----------------------------solaris buna bes ceker forever solaris ....
bir sun/solaris aşığı olarak size solars öneririm hem kota sorunuda olmaz kapına dvd getirirler :)
-----------------------------
Neye göre 5 çekiyor? -
dehşet-ül vahşet birşey.
-
arkadaşım tema değil demişin sen bunu denedin mi ? arkadaşlar ben indirdim kurdum önce normal olarak Xp (ingilizce) sonrada temaların yüklü oldugu bi programı yüklüorsun sonra temları değiştisiyorsun sadece temaların yüklü oldugu programı yüklemeniz daha mantıklı lütfen denemeden bilmeden bişi vermeyin
Edit : Türkçesi için : TIKLA ben calıstıramadım belki sisde çalısır :S
-
gençlik bu tema yahu ben indirdim, sanal makineme kurdum. şu sıralar nette sık dolaşan bir windows. tema programının ismi Winstep Xtreme ...
windows hangi sürümünde yeni bir şey yapar ki :) cilala sat...
-
ok sağolasın dvd versiyonunu indirdim kurdum türkçeleştirdim güsel oldu xp yi kurduktan sonra driver yada program kurma gibi bi derdim kalmadı içinde benim driverlarda wardı ayrıca çook güsel programlar war hepside full yaklaşık 12 gb yer kapladı ama olsunn:P
http://img216.imageshack.us/img216/5788/image2rs2.jpg
-
boraks bunu yazdı:
-----------------------------gençlik bu tema yahu ben indirdim, sanal makineme kurdum. şu sıralar nette sık dolaşan bir windows. tema programının ismi Winstep Xtreme ...
la bi tema 4,5 gb küsür mü :S ? -
KorteX bunu yazdı:
boraks bunu yazdı:
-----------------------------gençlik bu tema yahu ben indirdim, sanal makineme kurdum. şu sıralar nette sık dolaşan bir windows. tema programının ismi Winstep Xtreme ...
la bi tema 4,5 gb küsür mü :S ?
hacım tema değil içinde onlarca program war hepside full o şekilde 4 gb bütün pragramları kurarsan yaklaşık 13-14 gb olur herhalde ilk önje xp kuruluyo sonradan progamları felan kuruyosun ama modifiye edilmiş xp diyebiliriz format atmam gerekiyodu zaten ii geldi bu tertemis oldu