Boyun Devrilsin Chrome!
-
ben de ff+jdownloader diyorum. ff'nin link checker eklentisi de sürekli download yapanlar icin oldukca kullanışlı, normalde chrome, download yapacağım zaman ff kullanıyorum.
-
Opera şaşma hocam :)
-
Ne IE ne Opera ne Firefox ne de Chrome. Hiçbir browser download konusunda iyi olamaz. Eğer ki ftp'den ya da direk serverdan dosya indireceksen Flash Get ya da IDM falan kullan ama rapidshare megaupload depositfiles vb sitelerden download için direk JDownloader. İndirmek için Google'a yaz direk çıkar haydi kolay gele.
-
hocam indireceğini utorrent ile indir, sonra hangi browser'ı kullanırsan kullan.
-
Firefox = ücretsiz
IDM = valla bilmiom kaç para
rapid pre = 16 €
Firefox + idm + rapid = paha biçilemez (: -
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
Firefox = ücretsiz
IDM = valla bilmiom kaç para
rapid pre = 16 €
Firefox + idm + rapid = paha biçilemez (:
-----------------------------herhangi bi internet browser = ücretsiz
JDownloader = ücretsiz
rapid pre almadan jdownloadera rapid linklerini dizdikten sonra hiç bir şey yapmadan çatır çatır indiklerini görmek = pahabiçilemez ;)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
ff + idm = nirvana
-----------------------------+1
-
HoLyZone bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
ff + idm = nirvana
-----------------------------+1
-----------------------------Güzel tespit +1 de benden
-
nightprince44 bunu yazdı:
Deli_Dervis bunu yazdı:
Opera düşünüyorum.. :) 4 senedir kitlenme sayısı bir kaçı geçmemiştir bende..
-----------------------------patron bende full opera kullanıorum baska bi browser kullanmıorum tamam gusel ama ben mesela 3 pencere actımmı tııııppp donuyorrr yavv..:) sende nasıl donmuyor ilginc ayrıyaten bazı siteleri acmıyar baska browserlern actığı siteleri acmıyor ayrıyaten de bu tbt dielim Karizmatik Metin Editörünü Kullanmak Istiyorum bölumundeki butonları göstermiyor kullanmama izin vermiyor.:S ayarları vrmı bunların bilmiorum ama bunlardan ben sikeyatciyim mesela o yuzden adam diememki ben simdi opera 10 numara die :S:SS:
-----------------------------hocam eski bilgisayarım vardı 128 mb ram ki 32sini ekran için ayırmıştı 96mb kalıyodu 1.7 p4 işlemcim vardı opera 8.00 vardı o zamanlar sadece açılışı biraz geç olurdu hiç sorun yaşamazdım.
bende şu an itibariyle 3 pencere ve birinde 35-40 civarı diğerlerindede 20-30 civarı tab açık hiçbir kasma yok...
-
Firefox'u uzun süredir kullanıyorum 1-2 'yi geçmez çökme sayısı.Ayrıca hocam hangi devirdesin tarayıcıdan dosyamı indirlir türkiyede :)
premium'un varsa flashget yoksa jdownloader işini rahat görür.
Ha bu arada çakal rapid premium user'la free user'ın yerini değiştirmiş jdownloader tekliyor premium istiyor.Var mıdır çözen bu sorunu ?