folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Bozkurtficker.Jeeran.Com" Adlı Site Kapatılmıştır

"Bozkurtficker.Jeeran.Com" Adlı Site Kapatılmıştır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    tebrikler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    en güzelini yapmışsın kardeş bu şikayet işi hiöç uğraştırmıyor çok da güzel bir şey 
    hazır konu bundan açılmışken size bir çey soruyum burada  hemen konudan yaralanıldı gibi olucak ama nede olsa bilgi forumu her neyse
    şimdi benim soracağım şu  bu diyelim lisanssız vbulletin kullananları  phpbb ve phpnuke sitelerde gnu lisanskurallarına uymayıp reklamı kaldıranları povered by reklamını yanın onun gibi siteler neye şikayet edilir bilen varsa linklerini yazarsa çok sevinirim hem diğer arkadaşlarda yaralanmış olur...

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ben o sitenin hacklenmiş indexini gördüm başka team tarafından yani hacklendi ama herkes ortalıkta bişeyler sölüor.

BAN
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hacklemek çözüm değilki...

Atarsın indexi 3 gün sonra gene gelirler...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SEYTANKIZ
    SEYTANKIZ's avatar
    Dişi
    selam abilerim madem kendinize o kadar güveniniz var birde hikayeturk.com diye bir yer var orasinida haklayin cok abuk sapik hikayeler yazmislar bi  kac tanesini okudum kafayi yiyecektim bu karar terbiyesizlik olamaz dedim kendi kendime eger bunu yapabilecek bir abi varsa cok sevinirim.Saygilarimla

Benim bilmedigimi bildigim icin diger insanlardan AKILLIYIMDIR!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ya sen girme olsun bitsin...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SEYTANKIZ
    SEYTANKIZ's avatar
    Dişi

ben girmiyorum zaten baskalarida girmesin ahlaksiz yerlere ama diyeceksin ki ahlaksiz bir sprü yer var diye am bi site ahlaksizliktanda öte anasiyla bacisiyla babasiyla kardesiyle yengesiyle dayisyla ne bileyim bir sürü terbiyesizlilar var yani bu site muhakkak haklanmalidir haklayana kendi biriktirdigim cep hasligimdan 50 euro hediye

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Şeytan sanane milletin ahlaksızlığından?ahlak polisimisin sen.İçki içenlere çıkıp hop kardeşim ne oluyoruz yaa içilirmi dienlerden farkın ne?Sapıtmalayım arkadaşlar ahlaksızlıksa onların ahlaksızlığı girmezsin olur biter bu bu kadar da basittir.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:

Şeytan sanane milletin ahlaksızlığından?ahlak polisimisin sen.İçki içenlere çıkıp hop kardeşim ne oluyoruz yaa içilirmi dienlerden farkın ne?Sapıtmalayım arkadaşlar ahlaksızlıksa onların ahlaksızlığı girmezsin olur biter bu bu kadar da basittir.

+11 antik haklı girme sanane..milletin fantazilerinden

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SEYTANKIZ
    SEYTANKIZ's avatar
    Dişi

@ male_2 kopya cekmesini degil de fikir üretmesini ögren önce ok mi????? sen papaganmisin baskasinin yazdigini tekrarliyorsun  .

insan gibi insan olsaniz hemen yazilan bir seye karsi cikmazsiniz sizin kalbinizde var kötülük galiba. neyse bu konuyu daha uzatmayalim bana yardim etmek isteyen yada bu siteyi  haklayacak cesaretli biri varsa bana mesaj yazsin  tesekürler.

Toplam Hit: 3381 Toplam Mesaj: 21