folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Bozkurtların Ölümü

Bozkurtların Ölümü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

http://www.sendspace.com/file/d33pfy

na

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    paylaşımın için çok teşekkür ederim. sürükleyici bir tarihi roman. aragondan daha iyi işbara alp , gandalf totoşundan daha bilge kıraç ata,legolasın eline su bile dökemeyeceği ok tanrısı lakaplı su- tekin (kür-şad) var. hala er meydanlarinda pehlivanlarin piri diye adı anılan yamtar onbaşı var.. 40 tane karizmatik türk yiğidi..
    bu kitabın bir özelliğide o zamanki türk kültüründen ,töresinden ,yaşam biçiminden çok mükemmel örneklerin verilmesi. hararetle tavsiye ederim.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

çok teşekkürler.

online olarak okumak isteyenler http://www.nihalatsiz.org/bozkurtlarin_olumu.html burdan okuyabilirler.

ayrıca http://www.nihalatsiz.org da yazarın diğer kitaplarınıda okuyabilirsiniz.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    hüseyin nihat ATSIZ ın digER kitapları gibi 10 NUMARA...

:) mutluyum, huzurluyum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

buruksu bunu yazdı:
    -----------------------------
    hüseyin nihat ATSIZ ın digER kitapları gibi 10 NUMARA...

Nihal Atsız olacak .

Diğer kitapları da güzel gerçekten . Deli Kurt'u küçüklüğünde bir solukta okuyup bitirenleri tanıyorum . 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hacilar merak ettigim bir noktayi aydinlatirmisiniz.Kitaplar siyasi iceriklimi..yoksa kurtlarin veya orta asyadaki bizlerimi anlatiyor.Eger orta asya yasantimizi veya kurtlari anlatiyorsa super olur...ona gore indirim bilgi verinde.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Hacilar merak ettigim bir noktayi aydinlatirmisiniz.Kitaplar siyasi iceriklimi..yoksa kurtlarin veya orta asyadaki bizlerimi anlatiyor.Eger orta asya yasantimizi veya kurtlari anlatiyorsa super olur...ona gore indirim bilgi verinde.

Aynen Orta asyadaki Türkleri anlatıyor.Bozkurtların ölümü Kür-Şad ve 40 yigidini anlatan bir solukta okudum bi kitap.

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek

Aynen Orta asyadaki Türkleri anlatıyor.Bozkurtların ölümü Kür-Şad ve 40 yigidini anlatan bir solukta okudum bi kitap.

hayır 40 yigit falan söz konusu degil hatırladıgım kadarıyla tüklerin nasıl git gide çinliler tarafından içerden çökertildigini anlatıyor ( ve anlatırken bizimkilerin kahramanlıgına dem vuruluyor ) siyaset tabiyki var ATSIZ olur siyaset olmaz diyen bi kere ön araştırma yapsın  

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    hasansabah bunu yazdı:

hayır 40 yigit falan söz konusu degil hatırladıgım kadarıyla tüklerin nasıl git gide çinliler tarafından içerden çökertildigini anlatıyor ( ve anlatırken bizimkilerin kahramanlıgına dem vuruluyor ) siyaset tabiyki var ATSIZ olur siyaset olmaz diyen bi kere ön araştırma yapsın

Sen bu kitabı okudun mu Hasan sabah ?.Hatırladıgım kadarıyla demiyceksin ben orda gayet kesin ve net Kür-Şad ve 40 yiğinden bahse diyo  kitabında ayrıca siyasetle hiç bir ilgisi yok tamam Atsız Siyaset yapmış ama kitaba hiç bir şekilde yansımamış... 

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    eyvallah gardaşım, atsız hocanın serisi var ama e kitabıda olsun fena mı:) başka e kitapları varsa bekleriz:)

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    cepni bunu yazdı:
    eyvallah gardaşım, atsız hocanın serisi var ama e kitabıda olsun fena mı:) başka e kitapları varsa bekleriz:)

edit: içindekiler
    bozkurtların ölümü
    bozkurtlar diriliyor
    çanakkale'ye yürüyüş
    türk edebitatı tarihi
    türkçülüğe karşı haçlı seferi ve çektiklerimiz
    dalkavuklar gecesi
    z vitamini
    türk ülküsü
    ruh adam.

http://rapidshare.com/files/122511943/kitaplar.rar.html

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
Toplam Hit: 3408 Toplam Mesaj: 15