Bozkurtların Ölümü
-
-
paylaşımın için çok teşekkür ederim. sürükleyici bir tarihi roman. aragondan daha iyi işbara alp , gandalf totoşundan daha bilge kıraç ata,legolasın eline su bile dökemeyeceği ok tanrısı lakaplı su- tekin (kür-şad) var. hala er meydanlarinda pehlivanlarin piri diye adı anılan yamtar onbaşı var.. 40 tane karizmatik türk yiğidi..
bu kitabın bir özelliğide o zamanki türk kültüründen ,töresinden ,yaşam biçiminden çok mükemmel örneklerin verilmesi. hararetle tavsiye ederim. -
çok teşekkürler.
online olarak okumak isteyenler http://www.nihalatsiz.org/bozkurtlarin_olumu.html burdan okuyabilirler.
ayrıca http://www.nihalatsiz.org da yazarın diğer kitaplarınıda okuyabilirsiniz. -
hüseyin nihat ATSIZ ın digER kitapları gibi 10 NUMARA...
-
buruksu bunu yazdı:
-----------------------------
hüseyin nihat ATSIZ ın digER kitapları gibi 10 NUMARA...
-----------------------------Nihal Atsız olacak .
Diğer kitapları da güzel gerçekten . Deli Kurt'u küçüklüğünde bir solukta okuyup bitirenleri tanıyorum .
-
Hacilar merak ettigim bir noktayi aydinlatirmisiniz.Kitaplar siyasi iceriklimi..yoksa kurtlarin veya orta asyadaki bizlerimi anlatiyor.Eger orta asya yasantimizi veya kurtlari anlatiyorsa super olur...ona gore indirim bilgi verinde.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Hacilar merak ettigim bir noktayi aydinlatirmisiniz.Kitaplar siyasi iceriklimi..yoksa kurtlarin veya orta asyadaki bizlerimi anlatiyor.Eger orta asya yasantimizi veya kurtlari anlatiyorsa super olur...ona gore indirim bilgi verinde.
-----------------------------Aynen Orta asyadaki Türkleri anlatıyor.Bozkurtların ölümü Kür-Şad ve 40 yigidini anlatan bir solukta okudum bi kitap.
-
-----------------------------Aynen Orta asyadaki Türkleri anlatıyor.Bozkurtların ölümü Kür-Şad ve 40 yigidini anlatan bir solukta okudum bi kitap.
-----------------------------hayır 40 yigit falan söz konusu degil hatırladıgım kadarıyla tüklerin nasıl git gide çinliler tarafından içerden çökertildigini anlatıyor ( ve anlatırken bizimkilerin kahramanlıgına dem vuruluyor ) siyaset tabiyki var ATSIZ olur siyaset olmaz diyen bi kere ön araştırma yapsın
-
hasansabah bunu yazdı:
-----------------------------hayır 40 yigit falan söz konusu degil hatırladıgım kadarıyla tüklerin nasıl git gide çinliler tarafından içerden çökertildigini anlatıyor ( ve anlatırken bizimkilerin kahramanlıgına dem vuruluyor ) siyaset tabiyki var ATSIZ olur siyaset olmaz diyen bi kere ön araştırma yapsın
-----------------------------Sen bu kitabı okudun mu Hasan sabah ?.Hatırladıgım kadarıyla demiyceksin ben orda gayet kesin ve net Kür-Şad ve 40 yiğinden bahse diyo kitabında ayrıca siyasetle hiç bir ilgisi yok tamam Atsız Siyaset yapmış ama kitaba hiç bir şekilde yansımamış...
-
eyvallah gardaşım, atsız hocanın serisi var ama e kitabıda olsun fena mı:) başka e kitapları varsa bekleriz:)
-
cepni bunu yazdı:
eyvallah gardaşım, atsız hocanın serisi var ama e kitabıda olsun fena mı:) başka e kitapları varsa bekleriz:)
edit: içindekiler
bozkurtların ölümü
bozkurtlar diriliyor
çanakkale'ye yürüyüş
türk edebitatı tarihi
türkçülüğe karşı haçlı seferi ve çektiklerimiz
dalkavuklar gecesi
z vitamini
türk ülküsü
ruh adam.
http://rapidshare.com/files/122511943/kitaplar.rar.html