Bozuk Cd Nasıl Düzelir?
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------Ne muzu hocam kendi b.kumu sürecektim o raddeye geldim,zaten salladım balkondan.Olmazsa siz yine bildiklerinizi yazın birinin ihtiyacı olur..
-----------------------------ben balgamla 9 yıllık Gladyatör CDsini hiç takılmadan çalıştırdım. Bi balgam ataydın iyiydi hacı :/
-
Benden geçti artık :| Bozuk cdsi olan müridler sallasın balgamı :)
-
Öyle muz sürmeyle , balgam atmayla , sümkürmeyle bu iş olmaz cd çizilmiş ise ya çalışır ya çalışmaz bunuda düzeltemezsin bi dahakine önemli şeylerini teflon cd ye kopyala
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------Öyle muz sürmeyle , balgam atmayla , sümkürmeyle bu iş olmaz cd çizilmiş ise ya çalışır ya çalışmaz bunuda düzeltemezsin bi dahakine önemli şeylerini teflon cd ye kopyala
-----------------------------dostum mantar oluşmamışsa ya da çizikden kast olarak bildiğin çatlak oluşmadıysa kurtarma ihtimali var. verinin tamamını kurtaramazsın. mesela 10 dklik video varsa CD durumuna göre yarısı falan kurtarılabilir. ama txt doc gibi ufak boyutlu şeyler varsa çok kurtardım.
evet çoğu balgamla
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------yanak bunu yazdı:
-----------------------------Artık p.tesi bikaç pcde daha deniycem olmazsa frizbi hesabı sallarım balkondan..
-----------------------------hacı o zaman ilkel yöntem dene.
Tükür! ama öyle böyle değil afedersin balgamlı. dalga geçmiyom dene bi de öle. ama kullandığın bez çok önemli daha da bozma !
bi de CD üstünde yeşil yeşil minik minik halkalar oluşmuş mu?
eğer öleyse video kurtaramazsın. resim bile zor.
ama txt ya da doc varsa içinde kurtarılabilir.
-----------------------------Hoca yemek yiyodum öögh :|
-
Reistyle bunu yazdı:
-----------------------------afiyet olsun dostum, derin nefes al, başka şeyler düşün.
hayat ne kadar güzel,kuşlar böcekler...
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------Reistyle bunu yazdı:
-----------------------------afiyet olsun dostum, derin nefes al, başka şeyler düşün.
hayat ne kadar güzel,kuşlar böcekler...
-----------------------------Evet sakinim şimdi :D
-
kolayı pamuğa sür yedir hacı halkaların dönüş yönüne doğru. boşlukları şeker dolduruyor çalşıyordu bende bu yöntemle kurtarıyordum.
-
bozuk cdyi absinthe ile silebilirsiniz, en etkili çözümdür.
vakt-i zamanında bi arkadaşım da viski ile silip çalıştırdığını söylemişti.. alkol oranı yüksek sıvılar cd'ye bozuk olduğunu unutturabiliyor..
-
Evde en fazla alkollü ürün kolonya vardı hocam işe yaramadı,cdler frizbi gibi uçtu gitti,bi daha cd bozulursa denerim..