Bozuk Harddiski Tamamen Pc Ye (NTFS) Kopyalamak
-
Elimde bi tane harici hd var. eskiden takınca bozuk diye hata veriyodu. Bi programla içindeki tüm verileri pc ye kopyalıyodum partition gibi bişeydi.
Win 8 pc ye taktım hd yi. Düzeldi ama içi boş gözüküyo bunu tamamen pc ye kopyalayıp (veriler zarar görmesin diye) Pc den dosya kurtarma yapmam lazım hangi programlar lazım bana?? -
amk bikac program denerken pc bozuldu
0x000000f napcam -
Hocam kablodan da yapıyor bilgin olsun başka bi kablo ile dene
dosyalar gözükmüyor ve hdd nin alanı kullanılıyor gözüküyorsa hdd ye sağ tıklayıp rara ekle eğer virüstense büyük ihtimal içindeki dosyaları görürsün.
edit:http://www.sevenforums.com/bsod-help-support/213386-0x000000f-boot-bcd-error.html
d3lete tarafından 28/Haz/14 19:32 tarihinde düzenlenmiştir -
pc halloldu. yok hocam kabloyla alakalı değil. Bana eskiden kullandığım yada benzeri bi program lazım.
Hd yi tamamen pc ye kopyalayacak. -
HDClone işini görebilir
-
Kullandığım programı buldum partition find & mount.
Şimdi hd nin image dosyasını oluşturuyorum bakalım -
Banada lazım aynısı o tip bir şeyin.
BİR HDD'm vardı yedek alamadım onu komple kopyalasam içindekilerle birlikte of enfes herşeyim onda lan. -
Image oluşturdum mount ediyorum A: olarak gözüküyo fakat bikaç program denedim virtual olduğu için görmüyolar sanırım.
Hangi programla recover yapabilirim -
The-ExTaCy bunu yazdı
Image oluşturdum mount ediyorum A: olarak gözüküyo fakat bikaç program denedim virtual olduğu için görmüyolar sanırım.
Hangi programla recover yapabilirimrecovery my files işine görebilir
-
recover my files ile bayasını alabildim.
Fakat bikaç tane rar ve avi dosyaları var onları tam recover etmem lazım. RMF 0 byte görüyo geri getirmiyo.
Bunları daha kapsamlı bi şekilde alabileceğim bi program var mı? -
The-ExTaCy bunu yazdı
recover my files ile bayasını alabildim.
Fakat bikaç tane rar ve avi dosyaları var onları tam recover etmem lazım. RMF 0 byte görüyo geri getirmiyo.
Bunları daha kapsamlı bi şekilde alabileceğim bi program var mı?hoca belli ki senin için önemli bu bu avi dosyaları ancak merak ettim,bu kadar önemli olan avi nedir (aile ile ilgilimi ? )