Bozuk Harddiskten Veri Kurtarımı Nasıl Yapılır
-
arkadaşlar harddiskim yere düştü arkadaşimın bilgisayarına slave olarak taktım önce gördü sonra kopyalama yapacaktim ki kitlendi resetledim bi daha görmedi 40 gblık benim için önemli bilgiler vardi ve ben backup almamiştim kurtarmanın bi yolu varmı
-
harddiskte mekanik olarak arızanın tam tespitini yapman gerekiyor.Teknik servise götürme şansın yoksa eğer,Board'u incele,eğer board'da bir hasar varsa verileri kurtardın demektir.Hemen aynı model ve versiyonda bir hdd board'u bul ve bozulan harddiskine bulduğun hdd nin board'larını değiştir.
-
hoca arızayla ilgili daha ayrıntılı bilge versene...Arkadaşn pc sine senin hdd yi tek takınca görüyormu?
-
computerwolf bunu yazdı:
hoca arızayla ilgili daha ayrıntılı bilge versene...Arkadaşn pc sine senin hdd yi tek takınca görüyormu?
tek benim harddiski takınca görmüyor. ikisini takınca sadece digeri gözüküyor -
demekki hdd den uçmuş. kardeş sen en iyisi bir teknik servisi götür eskiden 100 $ civarında idi bilgi kurtarma burda sana anlatırım nasıl yapacağını ama baya zor ve zahmetli bir iş. aynı modelde bir hdd de bulman gerekecek hdd lerin bordlarını değiştirmen gerekcek. bilgiler duruyor ise backuplarsın gözükmüyor ise bir kaç program var onlar vasıtasıyla kurtarılır. hdd bulabilirsen sana programları yolluyabilirim.
-
hdd den veri kurtarma nere deppfrezee nere : )
-
zumsuk deepfreeze farklı program olm o....hdd yi buzluğa postalama işi bad sector için...
-
ne yani soğutucuya koyunca bad sector düzeliyomu dagam ı geçiyonuz
-
dengesiz bunu yazdı:
ne yani soğutucuya koyunca bad sector düzeliyomu dagam ı geçiyonuz
donanım driver bölümünü ziyaret et istersen... -
merhaba arkadaşlar benimde verilerimde sorun war ama geri alamıyorum kurtarabilecegim program warsa bana nerden bulabilecegimi yada indirecegim söylerseniz sevinirim?tşkl...
Sorun şu; servis pac1 yükledim hata verdi ama çalışıyordu sonra kilitlenme oldu eksik dosya oldugunu söyledi tekrar kurdum ama format çekmedim pc ye eski oturum ismim gözüküyor ama içine giremiyorum bilgilerimi nasıl kurtara bilirim yardımcı olursanız sevinirim saygılar... -
file recovery programı ile bilgilerini geri çağıra bilirsin...ancak resimler i kurtarma şansın az..dğer text ve mp3 leri kurtarabilirsin
Toplam Hit: 11465 Toplam Mesaj: 13