folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bozuk Harddiskten Veri Kurtarımı Nasıl Yapılır

Bozuk Harddiskten Veri Kurtarımı Nasıl Yapılır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    arkadaşlar harddiskim yere düştü  arkadaşimın bilgisayarına slave olarak taktım önce gördü sonra kopyalama yapacaktim ki kitlendi resetledim bi daha görmedi 40 gblık benim için önemli bilgiler vardi ve ben backup almamiştim kurtarmanın bi yolu varmı

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fearlessalien
    fearlessalien's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    harddiskte mekanik olarak arızanın tam tespitini yapman gerekiyor.Teknik servise götürme şansın yoksa eğer,Board'u incele,eğer board'da bir hasar varsa verileri kurtardın demektir.Hemen aynı model ve versiyonda bir hdd board'u bul ve bozulan harddiskine bulduğun hdd nin board'larını değiştir.

"Söz konusu vatan ise, gerisi teferruattır"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hoca arızayla ilgili daha ayrıntılı bilge versene...Arkadaşn pc sine senin hdd yi tek takınca görüyormu?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

hoca arızayla ilgili daha ayrıntılı bilge versene...Arkadaşn pc sine senin hdd yi tek takınca görüyormu?

tek benim harddiski takınca  görmüyor. ikisini takınca sadece digeri gözüküyor

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devin
    devin's avatar
    Erkek
    demekki hdd den uçmuş. kardeş sen en iyisi bir teknik servisi götür eskiden 100 $ civarında idi bilgi kurtarma burda sana anlatırım nasıl yapacağını ama baya zor ve zahmetli bir iş. aynı modelde bir hdd de bulman gerekecek hdd lerin bordlarını değiştirmen gerekcek. bilgiler duruyor ise backuplarsın gözükmüyor ise bir kaç program var onlar vasıtasıyla kurtarılır. hdd bulabilirsen sana programları yolluyabilirim.

sen rino miçi mono ippo yori hacimeru
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hdd den veri kurtarma nere deppfrezee nere : )
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zumsuk deepfreeze farklı program olm o....hdd yi buzluğa postalama işi bad sector için...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

ne yani soğutucuya koyunca bad sector düzeliyomu dagam ı geçiyonuz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    dengesiz bunu yazdı:

ne yani soğutucuya koyunca bad sector düzeliyomu dagam ı geçiyonuz

donanım driver bölümünü ziyaret et istersen...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adis
    adis's avatar
    Erkek
     merhaba arkadaşlar benimde verilerimde sorun war ama geri alamıyorum kurtarabilecegim program warsa bana nerden bulabilecegimi yada indirecegim söylerseniz sevinirim?tşkl...
    Sorun şu; servis pac1 yükledim hata verdi ama çalışıyordu sonra kilitlenme oldu eksik dosya oldugunu söyledi tekrar kurdum ama format çekmedim pc ye eski oturum ismim gözüküyor ama içine giremiyorum bilgilerimi nasıl kurtara bilirim yardımcı olursanız sevinirim saygılar...

@dis...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    file recovery programı ile bilgilerini geri çağıra bilirsin...ancak resimler i kurtarma şansın az..dğer text ve mp3 leri kurtarabilirsin

Toplam Hit: 11465 Toplam Mesaj: 13