Bozuk Para İle Calisan Bilgisayar Yapmak Istiyorum
-
pm attım hocam
-
http://www.otomatbilgisayar.com/
Net-Matik Bilgisayara monte edilen okuyucu tipine göre jeton veya para ile otomatik olarak kullanıma açan, tanımlanan süre sona erdiğinde kullanıma kapatan, yurtiçi veya yurtdışı birden çok bölgeye dağılımını yapıp uzaktan yönetimini takibini yapabileceğiniz bir otomasyon yazılımları grubudur. Bu tür cihazlar Kiosk olarak adlandırılır kısacası Net-Matik Kiosk Otomasyon Yazılımıdır. devamı
google amca bole bişelere yönlendirdi işine yarar sanırım
-
Bursa'da bir internet kafede görmüştüm böyle bir sistem..
-
Sen onu yap 2 aya kalmaz burda o sistemi nasıl hackliçeni resimli anlatan biri çıkar demedi deme :DD
-
bizim oteld lobysinde vardı öle bi pc
anahtar ile açınlan zaman ayarlı bi zımbırtı var kalwye ve mouse burdan kasaya monte edilmiş
1 tl atıyon yarım saat sonra klawye ve mouse devre dışı kalıyo
kısaca mantık bu
-
kardesm sen bul paylaş bende evdeki pc yapıcam :)) atsınlar içine 1er tl yok öle belese pc
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------bizim oteld lobysinde vardı öle bi pc
anahtar ile açınlan zaman ayarlı bi zımbırtı var kalwye ve mouse burdan kasaya monte edilmiş
kısaca mantık bu
-----------------------------
yapımı ve hacki kolay bu sistemin arkadaş tam istediğini yazarsa yardımcı olurum.
-
sahin141 bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
bizim oteld lobysinde vardı öle bi pc
kısaca mantık bu
yapımı ve hacki kolay bu sistemin arkadaş tam istediğini yazarsa yardımcı olurum.
-----------------------------hoca tabiki kolay klvye mouse u zımbırtıdan çıkarıp kasaya takman yeterli
nerde ve nasıl kullanılacağına bağlı
klawyenin kablosunu kasaya takmayada hack dedinya :)
-
hayır hocam onu kasdetmedim ben tamen elektronik bi devre den bahsediyorum benim yapacağım yöntemde klavye mouse üzerine kurulu değil.
İlahi hocam sende :)
-
Ktü titia da var bu dediğinden...