folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bozulan Flash Diskten Veri Kurtarabilirmiyiz

Bozulan Flash Diskten Veri Kurtarabilirmiyiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://www.ericphelps.com/uncheck/

ve

http://www.raymond.cc/blog/archives/2008/01/07/how-to-recover-chk-files-created-by-chkdsk-and-scandisk/

burda iki tane program var 

tavsiyem once o chk dosyalarini bi yere kopyalayarak yedegini al sonra burdaki programlarla dene.

daha once basima gelmisti dosya az oldugu icin elimle uzantilarini degistirerek halletmistim (bayaa bi zaman oldugu icin elle yaptigimi hatirliyorum)

kolay gelsin

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

eğer flash diskine dosyaları gizleyen virüs girdiyse, benim başıma geldi.

içindeki verileri kurtarmanın yolu yok diye biliyorum. flash diskimi çöpe atmıştım ben.

onun haricinde bu virüs pc nede bulaşıp cok hızlı bişekilde yayılıyor. bütün klasörlerine bulaşıp, 37,0 kb olarak gösteriyodu.

C,D formatlamıştım 2 ay önce 3 senelik hdd 0lanmıştı. 

arkadaslar cesitli programlar önermiş ama. sen bu flash ı pc ne takmışsın, takar takmaz otomatik çalıştır aktif olduğundan pc ne zaten bulaşmış oluyor. programla flash belleği temizlesen yine bulaşır. 

eğer pc yede bulaştıysa önce format, sonra bu programları kullanmanı

kullanırkende flash bellek için otomatik çalıştırını kapatıp belgelerimden veya i.e den adres kısmına F:\ yazarak girmen sonrasında temizlemendir. veya hiç girmeyip program ile taranacak bölgeyi seçmendir. ßelki kurtarabilirsin..

Nerde o eski TBT...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    dark hacı viruslerle bir problemim yok virusun kralı gelsın çözerim benim problemim o degil benim problemim şu flashın içindeki dosyalar zarar gördü bazı fotoraflar yarım oldu yane tam degil bu benim problemim yane .chk uzantısına geçti ve kaldık aq öyle ortada

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    polat sert darbelerle ezilmiş olan flashdiski çalıştırıyor sen bi virüs girmiş flashımı çalıştıramıcan ya.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
Toplam Hit: 2480 Toplam Mesaj: 15