BPL (Telekoma Alternatif)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
süperonline fiber optiği çektik eve 49 tl ye 10 mb sınırsız kullanıyorum :D saniyede 1.2mb civarı çekiyorum dosyaları :F
ama söleyim hiç zevkli değil lan :| öncede onun inmesini sabırsızlıkla bekliyordum şimdi hemen iniyo :| :D
-----------------------------hacı senden bizim eve hat ceksek yaa.. :) nasıl olsa fiberde 200milyona kadar ortak paylasımda hizmet hızında ve kalitesinde yavaslama olmuyomus, ucretide boleri hee( aslında o zaman tum turkiye ye senden ceksek beles kullansak :))
-
Az önce yetkili eleman ile görüştüm, siteye kadar fiber hatla geliyolarmış, sonra hattı elektrik trafosuna bağlıyolar..
Her apartmanın girişinde de bi güçlendirici var, üst katlarda veri kaybı yaşanmasın diye..
Şu an için 10mbit vermiyolar, 8 en son dedi.. Yanında bi tane power line adaptör verecekler, 2mbit abonelerine 150 lira sayıyolar uyanıklar :D
Demin baktım filipis'in aynı adaptörüne baktım çifti 75 lira, ordan biraz çakıolar işte o kadar... :)
-
peki her yerde altyapısı varmıymış ? yoksa sadece belli şehirlerin belli yerlerinde mi?