Bravo İzmir Belediyesine
-
Türkiyede Güneydoğu hariç her yeri gezdim Beğendiğim şehirler şunlar
izmir eskişehir samsun antalya bide bursa Bu iller hoşuma gitti oturaklı şehirler
-
Tam bir sadaka örneği...
Bu insanlar a ''İnsani yardım'' yapılacağına, insani çalışma koşulları sağlansa daha iyi olmaz mı ?
İster Chp ister Akp ister xxp kim yapıyorsa hepsinden nefret ediyorum !
Alsınlar siyasi rantlarını g*tlerine soksunlar.
-
1. Bu yardım zaten yapılıyordu, Ramazan Ayı nedeniyle yogunlasmasi ya da sizin dikkatinizi yeni çekmesi yardım yapan kurumun ya da kişilerin suçu değil...
2. Çıkar,oy,rant vs.. için yapılmıyor bu olay. Bahsettiğiniz adam Belediye Başkanı olmadan önce de kendi gücünce yardım ediyordu zaten, Belediye Başkanı olunca da bu konudaki hassassiyeti devam ettirmişse günaha mı girdi?
3. Yardım yapılanların çoğu kendine bakamayacak,iş güç yapamayacak yani muhtaç kişiler olarak biliyorum. Zaten genel olarak büyük çoğunluğunu muhtarlığın tek tek belediyeye bildirdiği ve belediyenin yardım yapılmasına uygun bulduğu kişiler. Yani yardım yapacağına bunu yapsın onu yapsın ... olayı hikaye.
4. Yardım hiçbir ayrım yapılmaksızın her kesimden insana yapılıyor. Yardım yapılanların ortak özelliği "Yardıma muhtaç" olmaları...
-
Hiç DeiLse seçim için akepe gibi çikoLata gofret dağıtmıyor ihtiyacı oLanLara erzak dağıtımında buLunuyorLar Hem ramazan buna biLe Laf söyLeyen var yuh diyorum be..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Türkiyede Güneydoğu hariç her yeri gezdim Beğendiğim şehirler şunlar
izmir eskişehir samsun antalya bide bursa Bu iller hoşuma gitti oturaklı şehirler
-----------------------------çanakkale'yi beğenmedin mi :((
-
Ya bu tavuksuz recebin son bombasını duydunuzmu? İzmirdeki arsenikli su davası için yeni baraj için ödenek isteyen izmir büyük şehir belediyesine verdiği cevaba bakarmısınız;
- Yeni baraj için ödenek vereyimde kaymağını sen ye olurmu?...
Bu ne biçim bir adamdır bakarmısınız? Hani halk ölsün kalsın sorun değil, hele izmirli ise hiç sorun değil, kendi belediyeleri ne isterse o olsun... bu şerefsizlik değilde nedir?
-
FiLoZoF bunu yazdı:
-----------------------------insani yardımın dili, dini, rengi olmuyor. Gürcü rus savaşında gürcülere yardım götüren türklere
siz müslümansınız neden ortodoks olan bize yardım ediyorsunuz ki diyen gürcülere "dinimiz ırk, dil, din gözetmez insani yardımda" cevabını vermiştir bizimkiler.
O hesaptan yola çıkarak birileri reklam maksadıyla bile yapsa bunu insani boyutunu görmezden gelemeyiz.
Velevki bu osman baydemir olsun farketmez fukaraya ekmek veriyorsa bravo. Pkk propagandası yanında bedavaysa yapacak bişey yok.
İdam cezasını kanunlarımızdan çıkaranlar utansın.
-----------------------------ba$bakanimiz amerikanin u$agi demek zor gelmi$tir tabi
-
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------
FiLoZoF bunu yazdı:
-----------------------------insani yardımın dili, dini, rengi olmuyor. Gürcü rus savaşında gürcülere yardım götüren türklere
siz müslümansınız neden ortodoks olan bize yardım ediyorsunuz ki diyen gürcülere "dinimiz ırk, dil, din gözetmez insani yardımda" cevabını vermiştir bizimkiler.
O hesaptan yola çıkarak birileri reklam maksadıyla bile yapsa bunu insani boyutunu görmezden gelemeyiz.
Velevki bu osman baydemir olsun farketmez fukaraya ekmek veriyorsa bravo. Pkk propagandası yanında bedavaysa yapacak bişey yok.
-----------------------------ba$bakanimiz amerikanin u$agi demek zor gelmi$tir tabi
-----------------------------yardım götüren vakıfmı bunu diyecek hiç bir zorunluluğu yokken? Peh :)
-
evet izmirlilerin hali bambaşkadır doğrudur. sevgilisine sarılıyor diye kimse dayak atmaz :)
ben sana acımıyorum ama, izmirin zaten senin gibilere ihtiyacı yok. gidip tahran ve benzeri yerlerde yeşiller içinde yaşayabilirsin. -
GLaDio bunu yazdı:
FiLoZoF bunu yazdı:
sen gel Türkiye'de yaşa, burada oku ve Amerikan uşağı olmayan bir başbakan ol güzel kardeşim.ingiltere'den olmuyor bu işler.