Breaking Badcilere Soru (Spoiler İçerir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    elnino bunu yazdı
    Tengri bunu yazdı

bu sorunun cevabı için ilerleyen bölümleri izlemeye gerek yok ki, walter risinli sigarayı çaldı, çocugu inci çiçeği ile zehirledi, jessenin gus ın çocugu öldürmeye çalışcağını düşünmesi için. Jesse de gus ı öldürmek istedi bu yüzden. Sonra gus ölünce walter risinli sigarayı evde bulmuş gibi yaptı. jesseyi kandırdı.

bunuda avukatın yardımcısı olan şişman adamla yaptı :D

dolma parmak :D

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

ben prison break kadar sevemedim bu diziyi 4. sezonda bıraktım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elnino
    elnino's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Tamam hacılar şimdi anladım o zaman.Valla dizi harbi süper ya.Senaryoyu yazan adam resmen şaheser yazmış.

daha ne gördün biraz ilerle ondan sonra dizi izleyemez olacaksın memmed

prison break izledikten sonra bunu diyordum abi , sonrasında br izledim :D evet şuan bende hiç bişi izleyemiyorum.

tabi bu ikisinin ayarında bişi denk gelene kadar 

dexer hocam tavsiye ederim vede spartacus 

http://bunuyaz.blogspot.com.tr/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Adam her şeyi planlıyarak yapıyor ama ilerleyen böümlerde o risinli sigara yüzünden geliyor başlarına ne jeliyorsa kahrolası jesi gidiyordu ama aklına gelince geri döndü,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://breakingbadayrintilari.blogspot.com.tr/2013/09/5-sezon-11-bolum.html

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bölümün sonunda hangi zehirden zehirlendiğini söylüyor ve en son sahnede walter o bitkiyi bahçesinden kaldırırken görünüyor. ben orda aha dedim bizimoğlan o bitkiyi görecek de anlayacak ama son saniyede walter reis bu ayrıntıyı unutmadı ve kaldırdı bitkiyi.

dizideki planlar hakkaten çok ince. şimdiye kadar zorlama görünmeyen planları olan dizi görmedim ben. illa hepsinde akıllı görünecem diye çok zorlama bi plan olur. en son sihirbazlar çetesi filmi ile eşeğin biyerine su kaçırdılar mesela. insanların böyle şeyleri sevdiğini anlayınca bokunu çıkardılar. ama olmuyorsa olmuyordur arkadaş.

bu şekilde planların yer aldığı breaking badden sonra en kral dizi (ben de şaşkınım ama) Ezel'dir. hakkaten iyiydi. türk dizisinden beklenmeyecek kalitedeydi. hollywood yapsın biraz da amerikan ezgileriyle, dünyada efsane olmazsa bişey bilmiyorum. tabi yine de breaking bad kadar değil. % 30 saçmalardı planlarda. breaking badde hiç saçmalama görmedim. 

izleyenler bilir ki karakterler ne kadar zeki bir plan da yapsa o plan en ufak birşeyle bozulabilir. walter baş karakter olmasına rağmen her an ölebilirmiş yakalanabilirmiş gibi izledik. en kral en zeki adamların tamamen gerçek hayattaki rastlantısallıkla örtüşen olaylarla göte gelebildiğini veya tamamen gerçek hayatta olabilen tesadüflerle götü kurtarabildiğini gördük. 

ne yazmışım :S son birşey daha. ilk bölümler hariç, heyecan duymadığım tek bir bölüm bile yoktu. ki zor heyecanlanırım ben.

Prometheus tarafından 19/Şub/14 15:35 tarihinde düzenlenmiştir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

hehehehehehe jesse'nin sevgilisini çok seviyorum desem yeterli, o değilde biriking bedden sonra dizi izleyemiyorum :(

aynen o klasmanda bir film daha gormedim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

hehehehehehe jesse'nin sevgilisini çok seviyorum desem yeterli, o değilde biriking bedden sonra dizi izleyemiyorum :(

aynen o klasmanda bir film daha gormedim

breaking bad gibi yavaş ilerleyen aksiyon olmayan ama bir o kadar da sağlam senaryo ile kendine bağlayan bir dizi

Californication dur.

http://www.imdb.com/title/tt0904208/?ref_=nv_sr_1

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Tamam hacılar şimdi anladım o zaman.Valla dizi harbi süper ya.Senaryoyu yazan adam resmen şaheser yazmış.

daha ne gördün biraz ilerle ondan sonra dizi izleyemez olacaksın memmed

prison break izledikten sonra bunu diyordum abi , sonrasında br izledim :D evet şuan bende hiç bişi izleyemiyorum.

tabi bu ikisinin ayarında bişi denk gelene kadar 

daha gelmedi gelmezde heralde :(

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

mentalist izleyin beyler.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 3990 Toplam Mesaj: 32