folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Brezilya'da Olan Müridimiz Var Mı?

Brezilya'da Olan Müridimiz Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı
    XanTos bunu yazdı

Bu nasıl yapıyor acaba, Türkiye'den mi gönderiyor kargoyla... 

Teşekkür ederim, arayıp soracağım. 

Bunun dışında bilgisi olan müridlerden de yanıt bekliyorum <3

bu organizasyona kayıt olan şirketler var abi. Dünyanın her yerinden. Çiçek sepetinin dünya üzerindeki halini düşün. Sen buradan sipariş veriyorsun, onlar göndermek istediğin yerdeki şubeleri ile iletişime geçip o şubeden siparişi çıkarıyorlar

en yakın arkadaşımın babası çiçekçi. Tabelalarında "dünyanın her yerine çiçek gönderilir" yazıyordu. Sonrada öğrendim ki böyle bir organizasyon neredeyse henüz internet yokken bile varmış.

Belki o arkadaşımla çiçek sepetini kurabilirdik ama biz patlayıcılar konusuna yoğunlaştık :D

O dönemlerde nasıl yapıyorlarmış acaba

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı
    XanTos bunu yazdı

Bu nasıl yapıyor acaba, Türkiye'den mi gönderiyor kargoyla... 

Teşekkür ederim, arayıp soracağım. 

Bunun dışında bilgisi olan müridlerden de yanıt bekliyorum <3

bu organizasyona kayıt olan şirketler var abi. Dünyanın her yerinden. Çiçek sepetinin dünya üzerindeki halini düşün. Sen buradan sipariş veriyorsun, onlar göndermek istediğin yerdeki şubeleri ile iletişime geçip o şubeden siparişi çıkarıyorlar

en yakın arkadaşımın babası çiçekçi. Tabelalarında "dünyanın her yerine çiçek gönderilir" yazıyordu. Sonrada öğrendim ki böyle bir organizasyon neredeyse henüz internet yokken bile varmış.

Belki o arkadaşımla çiçek sepetini kurabilirdik ama biz patlayıcılar konusuna yoğunlaştık :D

O dönemlerde nasıl yapıyorlarmış acaba

Türkiye içinde msn ile kendi aralarında haberleşiyorlardı, yurt dışı için yine interflora aracılığı ile maille çözüyorlardı olayı abi. 2005 2009 arası bu bahsettiğim dönem. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

Hocam internetten tanışma gibi bir mesele varsa dikkat et dolandırılmayasın.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı

Yok değil, fiziksel dünyada tanıştık, ailesinin yanına gitti Brezilya'ya. Kanlı canlı kız arkadaşım :D İnternetten tanışmalara pek sıcak bakan biri değilim. Sıcak baksaydım 100% defalarca dolandırılırdım kesinlikle.

XanTos tarafından 02/Nis/22 08:08 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    XanTos bunu yazdı
    end bunu yazdı

Yok değil, fiziksel dünyada tanıştık, ailesinin yanına gitti Brezilya'ya. Kanlı canlı kız arkadaşım :D İnternetten tanışmalara pek sıcak bakan biri değilim. Sıcak baksaydım 100% defalarca dolandırılırdım kesinlikle.

Bir arkadaşım da Brezilya'dan bir kizla online tanışıp evlenme aşamasına geldi. Kiz Türkiye'ye taşındı Sakarya'da yaşıyor şu an. Genel olarak eglenceli bize uygun insanlar. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek
    Kutengri bunu yazdı
    XanTos bunu yazdı
    end bunu yazdı

Bir arkadaşım da Brezilya'dan bir kizla online tanışıp evlenme aşamasına geldi. Kiz Türkiye'ye taşındı Sakarya'da yaşıyor şu an. Genel olarak eglenceli bize uygun insanlar. 

Hayatıma giren insanlar içinde en eğlenceli, sadık ve aklı başında olanlar hep latinlerdi, gerçekten öyle. Benimki de dahil olmak üzere büyük kısmı koyu katolik, misyonerlik çalışmalarına maruz kalıyorum ama idare ediyoruz bakalım :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

1000 tl 3 bion yağ alırsın üstüne de biraz kalır boş ver, sen bir bidon yağ gönder :D

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 1876 Toplam Mesaj: 18
latin amerika aşk adamının çilesi