Brezilya'da Olan Müridimiz Var Mı?
-
NoktaliVirgul bunu yazdısLeymN bunu yazdıXanTos bunu yazdısLeymN bunu yazdı
Bu nasıl yapıyor acaba, Türkiye'den mi gönderiyor kargoyla...
Teşekkür ederim, arayıp soracağım.
Bunun dışında bilgisi olan müridlerden de yanıt bekliyorum <3
bu organizasyona kayıt olan şirketler var abi. Dünyanın her yerinden. Çiçek sepetinin dünya üzerindeki halini düşün. Sen buradan sipariş veriyorsun, onlar göndermek istediğin yerdeki şubeleri ile iletişime geçip o şubeden siparişi çıkarıyorlar
en yakın arkadaşımın babası çiçekçi. Tabelalarında "dünyanın her yerine çiçek gönderilir" yazıyordu. Sonrada öğrendim ki böyle bir organizasyon neredeyse henüz internet yokken bile varmış.
Belki o arkadaşımla çiçek sepetini kurabilirdik ama biz patlayıcılar konusuna yoğunlaştık :D
O dönemlerde nasıl yapıyorlarmış acaba
-
sunyy2003 bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdısLeymN bunu yazdıXanTos bunu yazdısLeymN bunu yazdı
Bu nasıl yapıyor acaba, Türkiye'den mi gönderiyor kargoyla...
Teşekkür ederim, arayıp soracağım.
Bunun dışında bilgisi olan müridlerden de yanıt bekliyorum <3
bu organizasyona kayıt olan şirketler var abi. Dünyanın her yerinden. Çiçek sepetinin dünya üzerindeki halini düşün. Sen buradan sipariş veriyorsun, onlar göndermek istediğin yerdeki şubeleri ile iletişime geçip o şubeden siparişi çıkarıyorlar
en yakın arkadaşımın babası çiçekçi. Tabelalarında "dünyanın her yerine çiçek gönderilir" yazıyordu. Sonrada öğrendim ki böyle bir organizasyon neredeyse henüz internet yokken bile varmış.
Belki o arkadaşımla çiçek sepetini kurabilirdik ama biz patlayıcılar konusuna yoğunlaştık :D
O dönemlerde nasıl yapıyorlarmış acaba
Türkiye içinde msn ile kendi aralarında haberleşiyorlardı, yurt dışı için yine interflora aracılığı ile maille çözüyorlardı olayı abi. 2005 2009 arası bu bahsettiğim dönem.
-
Hocam internetten tanışma gibi bir mesele varsa dikkat et dolandırılmayasın.
-
end bunu yazdı
Yok değil, fiziksel dünyada tanıştık, ailesinin yanına gitti Brezilya'ya. Kanlı canlı kız arkadaşım :D İnternetten tanışmalara pek sıcak bakan biri değilim. Sıcak baksaydım 100% defalarca dolandırılırdım kesinlikle.
XanTos tarafından 02/Nis/22 08:08 tarihinde düzenlenmiştir -
XanTos bunu yazdıend bunu yazdı
Yok değil, fiziksel dünyada tanıştık, ailesinin yanına gitti Brezilya'ya. Kanlı canlı kız arkadaşım :D İnternetten tanışmalara pek sıcak bakan biri değilim. Sıcak baksaydım 100% defalarca dolandırılırdım kesinlikle.
Bir arkadaşım da Brezilya'dan bir kizla online tanışıp evlenme aşamasına geldi. Kiz Türkiye'ye taşındı Sakarya'da yaşıyor şu an. Genel olarak eglenceli bize uygun insanlar.
-
Kutengri bunu yazdıXanTos bunu yazdıend bunu yazdı
Bir arkadaşım da Brezilya'dan bir kizla online tanışıp evlenme aşamasına geldi. Kiz Türkiye'ye taşındı Sakarya'da yaşıyor şu an. Genel olarak eglenceli bize uygun insanlar.
Hayatıma giren insanlar içinde en eğlenceli, sadık ve aklı başında olanlar hep latinlerdi, gerçekten öyle. Benimki de dahil olmak üzere büyük kısmı koyu katolik, misyonerlik çalışmalarına maruz kalıyorum ama idare ediyoruz bakalım :D
-
1000 tl 3 bion yağ alırsın üstüne de biraz kalır boş ver, sen bir bidon yağ gönder :D