Broadcast Sistemleri Hakkında Geniş Bilgiye İhtiyacım Var (@8Mm)
-
Arkadaşlar acil olarak broadcast sistemleri hakkında geniş bilgiye ihtiyacım var. Şöyle konu hakkında bilgi hakimiyetine aship bir dökümana yada site adına sahipseniz buradan yazın. Broadcast derken yayın mantığı tv yayını radyo yayını vs vs.. Geniş anlatım varsa daha iyi olur.
-
tv sini radyosunu bilmem ama Wireless ile ilgili bilgi istersen yeterince bilgi verebilirim ;)
-
Yayın mantığı beleşci mantığı değil :)
-
hacim hem wi-fi yayini sinyal gonderimi paket alma cart curt ...arti olarak belesci mantiginida var...Belesci olmak icin once sistemi tanimak lagzim degilmi ;)...bizde tanidik :)
-
adanalıııı :))
-
Allahımm bilen yokk..
-
gel wireless te anlasak :) tez falanmi hazirlayacaksin ? ne icin..
-
Uydu haberleşmesi gibi konular wireless çok ayrıntı bir konu biliyorum sen o knularda iyisin fakat koskoca profa onu sunarsan sonuç vahim olur dimi :)
-
Evde elektronik ile ilgili kitaplarda radyo ve tv sistemlerini anlatmışlardı.Endüstriyel elektronik,istersen bakarım onlara
-
Sağolasın kitaptan buldum birkaç şeyde yorulma nette bulabilirsen daha yardımcı olmuş olursun..
-
Kardes nasil birsey bu ya )) Dogru duzgun bir bilgi bulamadim..Şu link e bir goz at bakalim..2 sayfalik birsey ama cok birşeye benzemiyor..Yinede işine yarayabilir diye verdim..
Umarim yaparsin,teslim edersin..iyi calismalar..
http://rapidshare.de/files/19209511/broadcast.doc.html
Toplam Hit: 4027 Toplam Mesaj: 16