Brute Force Kaba Saldırı Yöntemii Hangi Bilgisayarlarda Hızlı Sonuç Verebilir
-
n5883 bunu yazdı:
-----------------------------
Abi,Brute forca dediğin program bir nevi ping'cidir ard arda işlem yapar,+ olarak wordlist ile şifre denemesi yapar fakat adam eğerki dedesinin bilmem nesinin ismini koyduysa onu kırman,biraz imkansız olabilir.Brute force ile kasma yaparak dondurma işlemi ise olmaz öyle olsaydı msn'kalmazdı bu yüzden 3 yolun var
Onlar ise; Fake+Keylogger+Sm(sosyal mühendislik)
-----------------------------hesap geçici olarak donduruluyor uzun süreli değil. o da hotmailin bruteforce a karşı güvenlik önlemi
-
fake deneyeceksen http://www.4shared.com/get/BB-2CttY/Msn_Live_TbT.html biraz basit görünüm ama bilgisayarlarına ulaşabiliyosan
D veya C de biyere kaydediyodu şifreyi cyberturka diye bi not defterine
-
hangi yıldayız yahu
-
n5883 bunu yazdı:
Abi,Brute forca dediğin program bir nevi ping'cidir ard arda işlem yapar,+ olarak wordlist ile şifre denemesi yapar fakat adam eğerki dedesinin bilmem nesinin ismini koyduysa onu kırman,biraz imkansız olabilir.Brute force ile kasma yaparak dondurma işlemi ise olmaz öyle olsaydı msn'kalmazdı bu yüzden 3 yolun var
Onlar ise; Fake+Keylogger+Sm(sosyal mühendislik)
-----------------------------bilmediğin konu hakkında konuşma, frmtr değil burası
benim hatırladığım bi 6-7 sene önce unix te ağ destekli johntheripper(yanlış hatırlıyo olabilirim adını) vardı, iyi kırardı kereta.
-
Brute force ile msn hesabı kırmak çok zor, bir kaç denemeden sonra zaten captcha çıkıyor, hadi captchalarıda doğru girdin diyelim, daha sonra doğru şifreyi girsen bile bu sefer sistem kabul etmiyor.
-
SpoofU bunu yazdı:
Brute force ile msn hesabı kırmak çok zor, bir kaç denemeden sonra zaten captcha çıkıyor, hadi captchalarıda doğru girdin diyelim, daha sonra doğru şifreyi girsen bile bu sefer sistem kabul etmiyor.
-----------------------------bunu aşmak kolay. zamanında dot msn kütüphanesiyle haşır neşir olmuştum.orada direk olarak msn sunucusuna login olabiliyordun.yani captcha falan çıkmaz.ama işte kaç denemeden sonra kaç dk suspend ediyor onu bildikten sonra(direk msn sunucusunda suspend var mı onada bakmak lazım).şifreyi kırman sadece zamana kalır.belki 3 saat belki sonsuza kadar :)
-
-
captcha veya bir den fazla denemeye karşı güvenlik önlemi olmasa zaten bruteforce ile kırılmyacak hesap kalmazdı istediği kadar değişik kombinasyon kullansın sonuçta şifre sınırlaması 16 harf çok uzunda sürse :) bunun için de çok rahat hızlı bir şekilde deneme yapan programlar yazılması mevcut
bir ara mynetin kullanıcı adı ve şifre bölümünde güvenlik vardı ama tek bir yerde yoktu gizli soru cevabına güvenlik koymayı unutmuşlardı kaç tane mynet hesabı gizli soru cevabına yapılan bruteforce sonucunda ele geçirildi mynet boş durmadı captcha koyacağı yada session kontrolü koyacağı yere tutuu birde doğum tarihi sordu :D bu sefer aynı prgrama bir de doğum tarihi için forcer eklenmişti :D:D prgram ikisin bir deniyordu :) tabi bunlar 2002 yıluında filan olan şeyler :) -
merhaba tahribat msn hacklemek istiyom yardım edin bye.
-
internetin hızlı olması lazım diye biliyorum ben