Bs Player Hakkında
-
Bs playerda film izlerken dialog sesleri az geliyor arka plan sesleri yüksek geliyor. Filmdendir dedim ama son birkaç filmdir hep böyle acaba ekolayzerle mi ilgili bilen var mı
-
şimdi tam emin olmak için başka bir medya oynatıcı ile aç. Eğer normale dönüyorsa dediğin gibidir, aksi halde ses kartının ayarlarından olabilir yahut ses aygıtından yahut veri çıkışından (hoparlör kulaklık vs) yahut ses codeklerinden, aklıma başka birşey gelmedi
MaTRiXe tarafından 27/Oca/13 01:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Yok sanırım bs de bir sıkıntı var.
-
Yok mu bir çare abiler ablalar :|
-
ayalaru default yap ayar dosyasını bul sil
yada player değiştir :|
-
konpi bunu yazdı
Yok mu bir çare abiler ablalar :|
sen tüm problem analiz yolarını denedin mi ayrıca illa bsplayer mi?
-
vardı dostum, yine forumda ben konu açmıştım, bi ses kodeki yükleyince çözülüyordu.
kmplayerin ses kodeklerinden olması lazım. bulursam gelirim bi dk.
-
Mesaj DestinatioN tarafindan 27 Ocak 2013 (Pazar) 02:44 tarihinde yazildi. ayalaru default yap ayar dosyasını bul sil
@matrixe km yükledim hocam zaten ac3 filmlerinde sıkıntı var falan filan
Mesaj erdoganb tarafindan 27 Ocak 2013 (Pazar) 21:17 tarihinde yazildi. vardı dostum, yine forumda ben konu açmıştım, bi ses kodeki yükleyince çözülüyordu.
çok makbule geçer hocam km iyi de alt yazı almıyor otomatik en iyisi bs yine
-
konpi bunu yazdı
Mesaj DestinatioN tarafindan 27 Ocak 2013 (Pazar) 02:44 tarihinde yazildi. ayalaru default yap ayar dosyasını bul sil
@matrixe km yükledim hocam zaten ac3 filmlerinde sıkıntı var falan filan
Mesaj erdoganb tarafindan 27 Ocak 2013 (Pazar) 21:17 tarihinde yazildi. vardı dostum, yine forumda ben konu açmıştım, bi ses kodeki yükleyince çözülüyordu.
çok makbule geçer hocam km iyi de alt yazı almıyor otomatik en iyisi bs yine
http://www.tahribat.com/Forum-Blu-Ray-Filmlerde-Surekli-Takilma-Problemi-126217/ burda 2. sayfadaki linkte
http://divxm.com/hd-filmlerde-1080p-ve-720p-donma-izleme-sorunlari-t62562.html
biraz oku abi, yapması kolay.