Bt4-R2-Vm.Tar Bu Dosyayı Dwd Ye Nasıl Yazırırım
-
İndirdiğin dosya sanal makine için imaj dosyası. Yanlış indirmişsin.
Bilgisayarına uygun ISO sürümünü indir ve Nero vb. bir probramla DVD'ye yaz -
Aynen,o dosyalar sanal makina için,
http://www.backtrack-linux.org/downloads/
şu adrese gir istediğin sürümü seç,en son bt5 r1 çıkmış,daha sonra gnomeu seç,işlemcin 32bitmi 64mü onu seç,image kısmından isoyu seç,download kısmındanda directi seçip idm gibi bi programla çek bence daha hızlı inmesi için.
İnen isoyu universal installerla sadece flash belleğe kurabilirsin.Hariciye kurulum yapmıyo programlar,zamanında bende denemiştim. İllaki hariciye kurmak istiyosan eğer,uraşırım diyosan bi dvdye yazdırırsın iso dosyasını,dvdyle açılışta bilgisayara format atar gibi hariciye kurulum yapmayı denersin ama olacağını sanmıyorum.
En iyisi sen 8lik yada 16lık bi bellek bul,en garantisi bu :)
-
aslında konu hakkında bilgi sahibi değilim bi arkadas yardımcı olucak şifre kırmak için.o yüzden her boku soruyom
peki sanal makına olayı nedir
benden 4r2 indirmemi istedi kendi sitesinde yok 5 var.4r2 yi nerden bulabilirim
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------
aslında konu hakkında bilgi sahibi değilim bi arkadas yardımcı olucak şifre kırmak için.o yüzden her boku soruyom
-----------------------------sanal makina programı işletim sistemi içinde başka işletim sistemi çalıştırmaya yarar. mesela win7 kullanıyosun,ama xpyi özledin,yada linux denemek istiyosun o zaman sanal makina programına kurulumu yüklersin win7de(yada hangi işletim sistemini kullanıyosan) xpyi bi programmış gibi çalıştırırsın.
4ü 5i farketmez,içinde kurulu olan bi programla yapılıyo o iş.
-
wasd bunu yazdı:
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------sanal makina kurayım o zaman netim kotalı bi daha bu kadar büyük dosya indiremem :(
sanal makina programı işletim sistemi içinde başka işletim sistemi çalıştırmaya yarar. mesela win7 kullanıyosun,ama xpyi özledin,yada linux denemek istiyosun o zaman sanal makina programına kurulumu yüklersin win7de(yada hangi işletim sistemini kullanıyosan) xpyi bi programmış gibi çalıştırırsın.
4ü 5i farketmez,içinde kurulu olan bi programla yapılıyo o iş.