Bu Adam Matematik"İn Kralıymış...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arkhe
    Arkhe's avatar
    Erkek

komplex şekilde de türev integral vs de çözebiliyomuymus bu herif..matematik kralı diye peydahlanmıs piyasaya .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    sadece 24 haneli leri carpiyor  bir yolu war bi arada da tv lerde 12 haneli carpma islemlerini yapan cocuk cıkmıstı 15-16 yaslarında bunlar bence cift sayılarda olan biraz mantıga dayalı bir sistem dolayısıyla ordan yapıyor mesela katları cıkıyordur sonuc 2 eksigi 1 fazlası fln deneyerek arastırıolar ondn abartılacak bir olay deil.

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    bende bu adamın kralıyım nolcak şimdi:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    türevin geometrik yorumunu soralım "NAH" çözer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    f1kr3t bunu yazdı:
    -----------------------------

cold-m4 bunu yazdı:
    + olarak zeka sadece matematikle ölçülebilen birşey değildir, olayları yorumlama gücü ve kişinin yaratıcılığı da zekayı ölçerken göz önüne alınması gereken şeylerdir kanımca.. o yüzden iq testlerine de fazla itibar etmem..

genelde IQ testlerinde bu tür yorumlamaya,anlamaya ve yaratıcılığa dönük sorular soruluyo zaten. ayrıca arkada$ın dedigi gibi, teknikleri ögrenen herkes yapabilir. bi denklem hazırlayalım cözsün o zaman görelim bravo dielim :D

hacı salak salak şekil yorumlamaları yaptırıyorlar.

getir bakayım o adama sen neden-sonuç ilişkisine dayalı bi tarih sorusu çözebilecek mi :)

ayrıca dediğim gibi yaratıcı zeka da çok önemli, benim ürettiğim projelerin yarısını üretsin bu herif götünü öperim :)

ayrıca diğer arkadaşlar da bizden zeki olunca çamur atıyoruz falan demişler, olayın çamur atmayla bir ilgisi yok zeki biri olarak hesap makinası kılıklı bi adamın zeki gösterilmesinden rahatsız oluyorum ;) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyT
    AyT's avatar
    Erkek

matematik sadece sayı çarpmak mı?

sadece bu yeteneğiyle kral olmuşsa tüküreyim ben o krallığa

Fuck you, you fucking fuck
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Bilmem kaç kupona zamanında bu tür çarpma bölme hafıza vs işlemlerini yapabilmek için türlü türlü içinde kestirme yolları basit taktikleri olan kitaplar cd ler verilirdi.

Birde çoklu zeka kuramı vardır yani herkesin zekası farklıdır kiminin sözel kiminin sayısal.Birinden birinde basarısız olan aptal degildir.İnternette şurda burda görülen ıq testlerinin %90'ı sahtedir yalandır.İnanmayınız inananları uyarınız.Gerçek testler psikologlar tarafında yapılır süresi farklıdır sorular farklıdır.Birde ben zekiyim söyleyim böyleyim diyen adam aptaldır kusura bakmayın.Çünkü zeka ile övünülmez zekanın ürettikleri ile övünülür onuda siz degil karsınızda ki yaparsa kabul görür.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    PriesTBT bunu yazdı:
    Bence bu adamın yağtığı şey "Matematik" kavramı ile uyuşmuyor matematik bu değil..

katılıyorum. 

bende matematikte bi çok kişiye göre hızlı işlem yaparım. ama 3 basamaktan sonra pek bişey yapamam. (3 basamaklı sayılarla bile çok zor yapıyorum.)

2005 liseler arası matematik 21.liğim var ama. çok iyi değil ama idare eder bi derece.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
Toplam Hit: 3121 Toplam Mesaj: 19