Bu Ağaca Bakın Bi ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

seref45 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu ağaçlar eminim türkiyede değildir.yoksa bizim millet boş durmaz bunlar mubarek ağaç diye her tarafına çul çaput balarlardı.:)))

emin ol, çok farklı tepkiler verenler çıkar:D 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

alanzo bunu yazdı:
    japonlar yapmıştır
    puhe puhe puheheheh...

zuha zuha zuhahah....

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
    arkadaslar bu agacların nasıl bu hale geldikleri hakkında dogru bir bilgisi olan warsa paylasabilr mi?? peyzaj mimarlıgı okuyorumda işe yarar :D

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    ağaç işte karıştırmayın amk.
    bizim köydede var uzaktan bakınca armut ağacına benziyor
    yakından bakıncada armut ağacına benziyor
    kendiside armut ağacı ama meyve vermiyor aq

taşlamışlar zamanında işte

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Valla ben Yaradanın bu Hadiselerini görünce mayışıp kalıyorum Aval aval bakıyorum hayran kaldım valla. :)

Çul çaput bağlamak ne kelime ben olsam etrafını bi güzel çevrelerim yeşilede boyadımmı bahçe duvarını Alın size Allahın Mucizesi derim Ziyarete açardım her kes Görsün diye. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    FearLesTurK bunu yazdı:

[IMG]http://img125.imageshack.us/img125/6158/resimlerresimbuyukkomiknd4.th.jpg[/IMG]

ağaca bakın  :D

Yok dai bu ağaç felan değil, çok eski bir resim. Heykel bu heykel

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Yahu :) zamanında kare karpuz yetiştirilmesiyle aynı hadise, ağaç küçük iken bu şekilde malzemeler yapııp arasınak oyarak istediğiniz şekli elde edebilirsiniz...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

seref45 bunu yazdı:
    bu ağaçlar eminim türkiyede değildir.yoksa bizim millet boş durmaz bunlar mubarek ağaç diye her tarafına çul çaput balarlardı.:)))
    Hey yurdum insani nasilda taniyor milletini..

Bu agaclardan yapmak istiyorsan uzun yasamayi dusunmek gerek cok zor degil sen bile:) yapabilirsin .

Kalin saglicakla.........

Chicagoan TRTC34
Toplam Hit: 3294 Toplam Mesaj: 19