Bu Ağaca Bakın Bi ...
-
seref45 bunu yazdı:
-----------------------------
bu ağaçlar eminim türkiyede değildir.yoksa bizim millet boş durmaz bunlar mubarek ağaç diye her tarafına çul çaput balarlardı.:)))
-----------------------------emin ol, çok farklı tepkiler verenler çıkar:D
-
alanzo bunu yazdı:
japonlar yapmıştır
puhe puhe puheheheh...zuha zuha zuhahah....
-
arkadaslar bu agacların nasıl bu hale geldikleri hakkında dogru bir bilgisi olan warsa paylasabilr mi?? peyzaj mimarlıgı okuyorumda işe yarar :D
-
ağaç işte karıştırmayın amk.
bizim köydede var uzaktan bakınca armut ağacına benziyor
yakından bakıncada armut ağacına benziyor
kendiside armut ağacı ama meyve vermiyor aq
taşlamışlar zamanında işte -
Valla ben Yaradanın bu Hadiselerini görünce mayışıp kalıyorum Aval aval bakıyorum hayran kaldım valla. :)
Çul çaput bağlamak ne kelime ben olsam etrafını bi güzel çevrelerim yeşilede boyadımmı bahçe duvarını Alın size Allahın Mucizesi derim Ziyarete açardım her kes Görsün diye. :)
-
FearLesTurK bunu yazdı:
-----------------------------[IMG]http://img125.imageshack.us/img125/6158/resimlerresimbuyukkomiknd4.th.jpg[/IMG]
ağaca bakın :D
Yok dai bu ağaç felan değil, çok eski bir resim. Heykel bu heykel -
Yahu :) zamanında kare karpuz yetiştirilmesiyle aynı hadise, ağaç küçük iken bu şekilde malzemeler yapııp arasınak oyarak istediğiniz şekli elde edebilirsiniz...
-
seref45 bunu yazdı:
bu ağaçlar eminim türkiyede değildir.yoksa bizim millet boş durmaz bunlar mubarek ağaç diye her tarafına çul çaput balarlardı.:)))
Hey yurdum insani nasilda taniyor milletini..Bu agaclardan yapmak istiyorsan uzun yasamayi dusunmek gerek cok zor degil sen bile:) yapabilirsin .
Kalin saglicakla.........