Bu Algoritma Sorularının Çözümünü Nereden Bulabilirim ?
-
Sorular burda ,
http://jn7.net/70-basit-algoritma-sorusu
Aciliyeti olduğu için acaba bir yerlerde çözülmüşü varmıdır diye arıyorum.
Bunların cevapları lazım..
İyi geceler. -
nezaman lazim ?
-
Absolut bunu yazdı
nezaman lazim ?
yarına hocam
-
Site baştan sona fail :D 70 soru demiş 51 soru sormuş. 51 sorunun cevabını veriyoruz diyip 20 tanesinin vermiş :D
edit: 71 soru sorup 20sinin cevabını vermiş :D teker teker incelemedim ama ikinci kez baktığımda bu şekildeymiş gibi geldi.
1049 tarafından 28/May/15 01:48 tarihinde düzenlenmiştir -
1049 bunu yazdı
Site baştan sona fail :D 70 soru demiş 51 soru sormuş. 51 sorunun cevabını veriyoruz diyip 20 tanesinin vermiş :D
51. sorudan sora 1 den başlayıp 20 soru daha vermiş , onların cevabını vermiş.
-
public static void main (String args[]) throws Exception { int n, x; System.out.print("Not Giriniz = "); n = Keyboard.readInt(); if (n <= 20) System.out.println("Girilen Not E"); else if (n <= 40) System.out.println("Girilen Not D"); else if (n <= 60) System.out.println("Girilen Not C"); else if (n <= 80) System.out.println("Girilen Not B"); else System.out.println("Girilen Not A"); } }soru 2 cevabi cok erkene lazimmis :/ bir cogunda yardimci olabilirdim yatana kdar bakarim en hizlica yapilacaklari yapar atmaya calisirim
Absolut tarafından 28/May/15 01:52 tarihinde düzenlenmiştir -
tamam hocam , teşekkür ederim bekliyorum.
-
akis diagramlarini cizmeye ugrasilmazki burdan eziyet gibi :D
-
class Soru15 { public static void main (String args[]) throws Exception { int i; for (i = 1 ; i <= 20 ; i = i+1) if (i %5==0) System.out.println(i); } }class Soru14 { public static void main (String args[]) throws Exception { int i; for (i = 1 ; i <= 30 ; i = i+2) System.out.println(i); } }Absolut tarafından 28/May/15 02:07 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam tek tek akis diyagrami cizmem suan imkansiz yani kod seklinde versem diagrami cikarabilirmisin ?
sorularinda alayi nerdeyse diagram :/
edit : java da yaziorum cmd basit calistirma seklinde eclipse de yazamadim bu pcde yok :/
Absolut tarafından 28/May/15 02:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Absolut bunu yazdı
hocam tek tek akis diyagrami cizmem suan imkansiz yani kod seklinde versem diagrami cikarabilirmisin ?
sorularinda alayi nerdeyse diagram :/
hocam böyle paylaştığın gibi , word e yazıp atabilir misin peki ?
benim pek anladığım bir olay değil.
kodları istiyor sanırım sadece.