folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Araba Nasil ?

Bu Araba Nasil ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

206 cok yorar seni sanayicilerle kanka olmana neden olur.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

SAG CAMURLUK DEĞİŞMİŞTİR SEBEBİ KAPALI  GARAJA  GİRERKEN  VURULMUŞTUR .BELDEN AŞAĞI LOKAL BOYALAR VARDIR . 

:D

kapalı garaja girerken :)

ya geçende ben markete gittim hiç bir yerde park yeri yoktu bugattimi park edecek yer bulamadım nese gittim migrostan aldım bende 

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

kilometresi geri alınmışsa sıkıntı olur

güzel bir servise göster kesinlikle

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

fiyat iyi sayılır da hocam pejo canını çok sıkar.Ben japonlara bak derim

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

bir arabadan daha TBT Vazgeçirdi :(

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

ömrümde pejo kadar sorunlu bir araba modeli daha görmedim hacı

istediği kadar temiz olsun aylık 500 tl masrafı göze alacaksan satın al bu arabayı..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı

bir arabadan daha TBT Vazgeçirdi :(

hocam ciddi ciddi sıkıntı büyük bu araçlarda.Arkadaş aldı 2 yıl önce tek kapı 13 bin e.Arabanın şekli falan gayet güzel.Fakat adam 5 ayda 4 bin küsür lira harcadı araca ve hep aracın kendi sıkıntıları.Ve böyle örnekler çok etrafımda..O yüzden pejo dedin mi kaçacaksın :D

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

ben 7 yıldır 206 dizele biniyorum allaha şükür öle büyük bi sorun yaşamadım. Bence sık sık sorun yaşayanların ustasında problemi vardır.

2 sefer baskı balata değiştirdim. 1 kerede egzantrik kayışını oda normal artık araba 193 bin e geldi. Onun haricinde arabam saat gibi çalışıyor. Kulaktan dolma bilgilerle konuşmayalım arkadaşlar. Kullananlara lafım yok

2. eli nasıl kazandırmazmış onu anlamadım ben? 2006 yılında 16,250 TL ye aldım şimdi ederim 14-15K arası değişiyor! 7 yılda fiyatı neredeyse aynı kalmış.

206 nın sürüşü güzeldir keyiflidir. Kaportası ve yürüyeni zayıf ama HDi motor en sıkıntısız motorlardan. Ayrıca parçası ucuz.

206 sahipleri için ufak bir tüyo; partner parçalarının yüzde 30 u 206 ya uyuyor. Atıyorum rot kolu 206 için 200 lira partner için 150 lira ;)

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Her ay düzenli bakım ne a.q. etek altı boyalı filan diyor ağa, genç arabası bu canını çıkarmıştır kesin, ben olsam hayatta almam böyle bi aracı, 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

206 mı ön takım sorunlu ayrıca patlak olmayan 206 bulmanda çok zor kardeşim

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 2206 Toplam Mesaj: 21