Bu Araç Alınır Mı ?
-
LynXMaSTeR bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Yakın zamanda bir araç satın aldım ve kesinlikle sana tavsiyem ağır araçlı hasar almaman yönünde. Sağlam usta da olsa arabaların bir tarafı patladı mı toparlamak aşırı zor. Airbag ler işlem gördü ise bir sonraki kazada sakat kalmasan bile o airbag ler sakat bırakabilir seni. O kadar çok şey duydum ki şu araç piyasasında. Bence ağır hasarlı araçları trafikten kaldırmaları gerekir. Çok sıkıntılı araçlar.
bu konuda bi kanun çıksa da millet rahat etse. canınız milyonlardan daha değerli.
Bir çok kazanın sebebi ağır hasarlı araçlar. Aracın arka havuzundaki denge mekanizması bile bozulunca büyük risk. Yüksek rüzgarlı havalarda hız yapınca aracı şeritte tutmak zorlaşıyor. Bu araçlarda denge mekanizması da kötü olduğundan bir anlık dalgınlıkta kontrolü kaybedebilir insan vs. vs. en ufak bir şey. Yollarda çok görüyoruz dümdüz yolda araçlar birbirine giriyor. Büyük sebebi ağır hasarlı araçlar. Bazen araca bir dokunuyorsun kaynak yapılan şase o kadar zayııflıyor ki kaynak kırılıyor araç ortadan 2 ye bölünüyor.
-
iyi bi kaportacıya göster şase podye nasıl toplanmış. gezme yapıyor mu vs.
airbaglere kemerlere baktır. binici isen alınır. ağır hasarlı fiyatı vermiş adam zaten.
-
İyi bi ustanın umrunda olacağını zannetmem. Seni kırmamak için al bu iyi deyip geçebilir. 4 Tekerli tabuta binmekten se bi yere yürüyerek gitmek daha anlamlı bence.
-
Hocam gaza bastığında seni tatmin edecek sekilde gidiyor ve kullanmak zevk veriyor ise, o araç alınır. Geri kalanı gereksiz teferruat. Sıfır fabrika çıkışlı araç ile kaza yaptık araç airbag açmadi. Kemerin nasil hayat kurtardığını orada gördüm. kaç takla attım. kaç kere aks kırdım teker koparttım sonuç hayattayım. Motor da kullanıyorum düştüm kalktım alkollu vs takilmiyorum. Hayat güzel ama yaşamayı bildiğin sürece.
-
Selamlar , güncel olarak oto alım satım yapıyorum , fiyat km ve aracın dik durusu sebebiyle güzel geldi gözüme :)
sase podye ve airbag açmamıssa alabilirsin fiyattı kırabilirsen daha kır
almıyorsan bana söyle :)
Agır hasar kaydı eskiden kıymetliydi Şuanda 35/40k + kazalarda dırek agır hasar yazıyorlar , söyle ki zaten bir arabanın 3-4 parça malzeme alıp + işçilik versen agır hasar diye yazılıyor.
oyüzden agır hasarlı araçlara expertiz şart ,
ben binici arkadaşlara , herzaman agır hasarlı araç tavsiye ederim .
şaşe podye , direkler işlemsiz airbağ açmamış araçlar. en mantıklısıdır.
Almıyorsan :) bana paslarsan sevinirim .
-
MhmdAlmz bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Yakın zamanda bir araç satın aldım ve kesinlikle sana tavsiyem ağır araçlı hasar almaman yönünde. Sağlam usta da olsa arabaların bir tarafı patladı mı toparlamak aşırı zor. Airbag ler işlem gördü ise bir sonraki kazada sakat kalmasan bile o airbag ler sakat bırakabilir seni. O kadar çok şey duydum ki şu araç piyasasında. Bence ağır hasarlı araçları trafikten kaldırmaları gerekir. Çok sıkıntılı araçlar.
bu konuda bi kanun çıksa da millet rahat etse. canınız milyonlardan daha değerli.
Bir çok kazanın sebebi ağır hasarlı araçlar. Aracın arka havuzundaki denge mekanizması bile bozulunca büyük risk. Yüksek rüzgarlı havalarda hız yapınca aracı şeritte tutmak zorlaşıyor. Bu araçlarda denge mekanizması da kötü olduğundan bir anlık dalgınlıkta kontrolü kaybedebilir insan vs. vs. en ufak bir şey. Yollarda çok görüyoruz dümdüz yolda araçlar birbirine giriyor. Büyük sebebi ağır hasarlı araçlar. Bazen araca bir dokunuyorsun kaynak yapılan şase o kadar zayııflıyor ki kaynak kırılıyor araç ortadan 2 ye bölünüyor.
Valla bana kalırsa arabalar 6 ay hevesini aldıktan sonra hurdalıkta parçalanarak imha edilmeli. Maks 6 ay ömrü var günümüzde teknolojinin,
Ama maalesef öyle bir maddiyat, kaynak yok...
-
by_Tet bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Valla bana kalırsa arabalar 6 ay hevesini aldıktan sonra hurdalıkta parçalanarak imha edilmeli. Maks 6 ay ömrü var günümüzde teknolojinin,
Ama maalesef öyle bir maddiyat, kaynak yok...
hocam ben eski araçlara karşı değilim, hatta bazı eski modeller yeni modellerden daha sağlam yapıda.
ancak ağır hasarlı bir aracın kesinlikle trafiğe çıkmaması gerekir diye düşünüyorum.
senin aracın parçalandığında karşı tarafa da zarar veriyor, yoldan geçen birine de zarar veriyor.
kendini düşünmeyen karşısındakini ne kadar düşünür o da ayrı bi konu.
LynXMaSTeR tarafından 08/Haz/23 13:52 tarihinde düzenlenmiştir -
trameri ekle bakalım
-
Büyük ihtimalle parçaları birleştirirken tiner tenekesi ile ek yapmışardır. Pimi çekilmiş bomba gibi gezersin
-
Arabanın güvenlik sistemleri ve altyapısı ömründe belki 1 defa sana ve ailene lazım olacak. Eğer o an işe yaramazsa yaşayacak bir ömründe kalmaz.
Şase: İşlem Görmüş
Podye: İşlem Görmüş
Hava Yastıkları: İşlem Görmüş
Bu arabayı almaman için başka ne olması lazım?