folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Aralar Trafik Polislerine Ne Oluyor?

Bu Aralar Trafik Polislerine Ne Oluyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek

Adalet diye birşey yok. Hele Türkiye'de hiç yok. Kimin eli kimin pipisinde hiç belli değil. Torbacı polisler , İşbirlikçi piiccler vb.

Polislede bir iş göremezzsin bu arada ,en fazla benim gibi döversin , söversin fln . Ama polislere yine hiç bişey olmaz. Olan sana olur.

O yüzden polisle uğraşmaya hiç gerek yok walla. Poliste bir devlet adamı sonuçta.

Ne kadar döversen * 100 katı kadar dayak yersin. Öldürsen ömür boyu hapis + işkence (ki ne işkence):D . Hep zararlı sen çıkarsın :|

Bi laf söylesen , memura mukavemetten alırlar seni. Söylemesen , herkes söylemeden yapamıyo işte Allah herkese farklı huylar vermiş . Napsak aq :|

Ama şunu sölim devlet 18 yaşında diye bi laf varya hani , harbi öyle :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek
    bu yaz izinimde bizzat yasadigim iki olay1 incisi  usak izmir karayolunda=) yoldaki laka yuzunden  arabanin alti degmis alttan ses gelince durduk cektik kenara 50 metre otede polis otosu var  polis geldi bir sorunmu var dedi dedik araba laka yuzunden surttu galiba dedim... (arabanin eksozun biri yerde gezio)polis arabanin altina eyilip bakti... ii de kardesim araba yere cok yakin normal dedi:s:s:s nese bozuldugumiu anladi... isterseniz cekici cagirin..   dedik  bilmiyorus buralari nese polisin  yardimiyla cagirdik cekiciyi 2olay= mugla marmaris arasi otoyolu.... guzelde bi otoyol ustune yag koy yala=))  nese araba kac gorur dedik sonunu gorduk.. hoooppp stop durunuz  polis otosuna yaklasin=) yaklastik)  polis kibar bi sesle hiziniz kacti dedi... bilmiyorum dedim. ama baya hizliydiniz.. olabilir dedim...cezaniz su kadar dedi odeyelim dedim...odedik... arabaya binerken polis dediki/ delikanli bizde ceza sende para  bitmez.. ama allah bir can vermis kiymetini bil.. yasin gec anana babana yazik.... eve gidinceye kadar ayagim  gaz pedalinda titredi.. her meslekte curukler var...

yok biSi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Valla o kadar incelemem konuyu Sorun çıkardımı Anlıyorum derdini, Pamuk Eller Cebe veririm 10 kağıt bilemedin 20 Kağıt Yolumu açarlar Sonuna kadar. Hak mak Demeyin Yok öyle bir şey heleki Türkiyede.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek

Birkaç olayda benden;

1- Üni.nin son senesi iş başvurusu yapmak üzere izmirden-istanbula geçiyoruz. Arabada 3 erkek 1 bayanız. Kemalpaşa civarında polis çevirdi. Arkadaşım aşırı süratlisin, cezan şu kadar dedi. Bende o ana kadar hız yapmadığımdan gösterin delil neyse cezası kesin dedim. Aracın içindeki polis, çok konuşmada 3-5 çorba parası at çek git işine dedi (bu kadar açık ve kaba bir şekilde). Bende babam avukat, ben hukuk öğrencisiyim ayağına ya ispat edin, cezamı kesin yada sizi dava edicem şudur budur deyince bıraktılar gittim.

2- Mezun olduktan 2 sene sonra askere gitmeden önce, Eskişehirden-İzmire hatunun yanına gidiyorum ama nasıl basıyorum.Neyse polis çevirdi, şöylede böyledi. Dedim abi (bu arada askerlik belgemde yanımda) akşama kadar gidip birliğime katılmam lazım.Asker olucam diye evrak gösterdim (incelese sıçtık, ısparta gözüküyor).Tamam genç bu seferlik affediyoruz ama biraz yavaş dedi.Neyse eyvallah dedim, devam ediyorum basmaya gene polis çevirdi, gene aynı muhabbet, gene buyur geç.Tam izmire girerken gene polis çevirdi.Eleman geldi, eskişehirli ne bu acele sabahtan beri telsizden senin anonsun geliyor gel yaklaş bakalım şöyle diye yağıştırdı cezayı :D:D:D

3- 2007 senesinin sonları, sarıyerde bir güzel demlenmişiz, eve gidicez. Arabaya binmek üzere çıktık yola, tam arabanın orada bir kaç kişi ile tartışmaya girdik (1 büyük rakı içtiğimden ne konu olduğunu hatırlamıyorum bile). Bi baktım yumak olmuşuz, neyse polis geldi, elemanlar kaçtılar. Poliste beni ekip arabasına aldı. Ben polise direndim cart curt. Nezarete atmışlar ama ben hatırlamıyorum. Gözlerimi bi açtım elde bi cop polis memuru üzerime geliyo nezaretin içinde. Sarhoş ve sızmış bir insandan beklenmeyen bir atiklik ile kalkıp copu aldım elemanın elinden benimi dövcen lan diye çatadaçutada girdim. Ellerim kırılsaydıda o hareketi yapmasaydım. Senmisin nezarette copla polis döven bütün karakol, ellerimi kelepçeleyip bi temiz beni dövdü ama onlar vururkende acımadı ki acımadı ki yapıyodum. En son çok acıttılar ama :) Neyse bıraktılar bir süre daha baygın kaldım sonra suladılar ayılttılar, komiserin karşısına oturtular, dedim erkekseniz ellerimi çözüp öyle gelin. Şikayetçi olamıyorlar bende olmaıyorum ama işkembeden sıkıyorum ben. Siz görürsünüz yarın sabah neler olacak, şu bu kamera kayıtlarını aldırtıcam buradan siz beni tanımıyorsunuz vs vs vs.Neyse en son sabah saat 5-6 sularında bi s.kt.r git deyip beni karakoldan kovdular :D:D:D Karakoldan kovulan ilk insanım herhalde :P

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek
    polislerin geneli oyle saten gozunde gunes gozlugu altında bmw motor 1 sene once okul cıkısında sınıfdan bı kız arkadasla yolda gıdıoduk kız gusel adam gordu geldi kimlik ver dedi :| sok oldum trafik polisi idi. KIza caka yapcak ıbne sonra dedım nesın sen yayalara ehlıyet verdınızde bız mı almadık dedım :D kız guldu  sonu malum saten karakola merkese siktirdiler herkese amq ne dowduler be :S
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Her yerde var boyle gerizekali polisler yaw, 65 km hiz sinirini 2 km gectim. 90 YTL +10 puan kestiler bana. Yanimda kiz olmasaydi acayip kavga cikarticaktim. a.k polisi....

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    galiba devlete para lazım, çünkü burada da normalden fazla bir polis yoğunluğu var.

Hoop.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Demek sadece benim dikkatimi çekmemiş,sotelenmiş çok polis var.devleti sat sat maliye her halde bol bol ceza kesin dedi,olan gariban halka oluyor.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek

benimde gıcık olduğum bir durum var. trafik acayip sıkışık köşede duran polis aracına yaklaşıp çok sıkışık bi müdahale etseniz şu otobüs durağının oraya diyoruz. memurun cevabı da aynen şu ; "bize burda durmamız için talimat verildi (ağzında da sakız tabi) gelde sinir olma.

Toplam Hit: 2117 Toplam Mesaj: 20