Bu Arapa Napabilirim
-
Arabı araba kırdır. Aralarına nifak tohumları ek.
-
maaşlarını öğren, sonra de ki az alana,
sen daha çok çalışıyon niye az alıyon.
-
Kaan bunu yazdı
maaşlarını öğren, sonra de ki az alana,
sen daha çok çalışıyon niye az alıyon.
En az alan sabah kavga ettiğim diğerleri aynı alıyor
-
Hocam sen bu işten en sıkıntısız nasıl kurtulursun : Kuzenlere söyle bu ibneyi sen git evine bunlar bi köşete hışını çıkarsınlar. Ertesi gün işe geldiğinde bak suratına kahkahayı bas ve de ki yüzünü kim s*kti ? yine bana artislendiğin gibi birilerine mi artislendin de. O anlar .. Şikayet etse de bi bok çıkmaz.
-
karıya götür , orda video kaydına al.Sonra git o video kaydını karısına izlet. Evlimidir diye sormıcam kesin evlidir bu oçları
-
Seminerist bunu yazdı
karıya götür , orda video kaydına al.Sonra git o video kaydını karısına izlet. Evlimidir diye sormıcam kesin evlidir bu oçları
Evli 4 çocuğuvar 5.yoldaymış
Bugün patrona hanım geldi anlatmadım ama alttan lafı vurdum sikicem bunların belasını gibi
Bu hafta wifi ve bilgisayar getirecek benim için siksen vermem bu ibnelere şifreyi
-
amk arapları
-
Bence bütün arapları topla ve türkçe dersi almaya belediyenin kurslarına gidin. noktalama işareti falan neymiş öğretsinler.
-
İş hayatından öğrendiğim birşey varsa bu tip durumlarda HAKLI bile olsan, her zaman yeni eleman zararlı çıkar. Ya da patronun en az işine yarayan kişi.
Senin yeni ve tecrübesiz olduğunu göze alırsak hiç birşey olmaz bekleme..
Patron, 2 hafta sonra gideceksin diyerek senin için düzenini bozmayacaktır.
onun yanında onu yapacağım bunu yapacağım diye küfretmekle torpilliyim beni tutatlar sanma. Ancak tanış,. yaşıda küçük diyerek iki hafta idare edelim derler.
Sende burda gaza gelip siciline altin harflerle " darp etme" yazdırma. Gerçi suriyelilerle yakın olduğum zamanlardan diger tecrübem, bunlar çok güzel organize oluyorlar. Birine vurursun gelir bir güzel döverler.
Bence iyi olanlarına sor bakalım:
bu adam niye seni sevmemiş? Neticede geçicisin, senin orda olman onların zararına değil. İslerini kaybetmekten korkacak değiller.Bunu sorup öğrenirmisin ?
futurist tarafından 20/Tem/17 18:52 tarihinde düzenlenmiştir -
futurist bunu yazdı
İş hayatından öğrendiğim birşey varsa bu tip durumlarda HAKLI bile olsan, her zaman yeni eleman zararlı çıkar. Ya da patronun en az işine yarayan kişi.
Senin yeni ve tecrübesiz olduğunu göze alırsak hiç birşey olmaz bekleme..
Patron, 2 hafta sonra gideceksin diyerek senin için düzenini bozmayacaktır.
onun yanında onu yapacağım bunu yapacağım diye küfretmekle torpilliyim beni tutatlar sanma. Ancak tanış,. yaşıda küçük diyerek iki hafta idare edelim derler.
Sende burda gaza gelip siciline altin harflerle " darp etme" yazdırma. Gerçi suriyelilerle yakın olduğum zamanlardan diger tecrübem, bunlar çok güzel organize oluyorlar. Birine vurursun gelir bir güzel döverler.
Bence iyi olanlarına sor bakalım:
bu adam niye seni sevmemiş? Neticede geçicisin, senin orda olman onların zararına değil. İslerini kaybetmekten korkacak değiller.Bunu sorup öğrenirmisin ?
Patronun bana söylediği çeteleşme çabaları
Zaten benim Türk olarak gelmemi baştan istemiyolardı ustabaşı olan arap ibnede patronun 2 aylık yokluğunu fırsat bilip Türk yerine arap adamları işe almış
Patronda zaten bunları istemiyor ama çalışan elemanı öylece çıkaramaz bunlar iyice çeteleşmiş buralarda