folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bu Arapa Napabilirim

Bu Arapa Napabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Arabı araba kırdır. Aralarına nifak tohumları ek. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

maaşlarını öğren, sonra de ki az alana,

sen daha çok çalışıyon niye az alıyon.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

maaşlarını öğren, sonra de ki az alana,

sen daha çok çalışıyon niye az alıyon.

En az alan sabah kavga ettiğim diğerleri aynı alıyor

No way out
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Hocam sen bu işten en sıkıntısız nasıl kurtulursun : Kuzenlere söyle bu ibneyi sen git evine bunlar bi köşete hışını çıkarsınlar. Ertesi gün işe geldiğinde bak suratına kahkahayı bas ve de ki yüzünü kim s*kti ? yine bana artislendiğin gibi birilerine mi artislendin de. O anlar .. Şikayet etse de bi bok çıkmaz. 

next next next install
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seminerist
    Seminerist's avatar
    Erkek

karıya götür , orda video kaydına al.Sonra git o video kaydını karısına izlet. Evlimidir diye sormıcam kesin evlidir bu oçları

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    Seminerist bunu yazdı

karıya götür , orda video kaydına al.Sonra git o video kaydını karısına izlet. Evlimidir diye sormıcam kesin evlidir bu oçları

Evli 4 çocuğuvar 5.yoldaymış

Bugün patrona hanım geldi anlatmadım ama alttan lafı vurdum sikicem bunların belasını gibi

Bu hafta wifi ve bilgisayar getirecek benim için siksen vermem bu ibnelere şifreyi

No way out
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tcvatandasi
    tcvatandasi's avatar
    Erkek

amk arapları

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Bence bütün arapları topla ve türkçe dersi almaya belediyenin kurslarına gidin. noktalama işareti falan neymiş öğretsinler.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

İş hayatından öğrendiğim birşey varsa bu tip durumlarda HAKLI bile olsan,  her zaman yeni eleman zararlı çıkar. Ya da patronun en az işine yarayan kişi. 

Senin yeni ve tecrübesiz olduğunu göze alırsak hiç birşey olmaz bekleme..

Patron,   2 hafta  sonra gideceksin diyerek senin için düzenini bozmayacaktır. 

onun yanında onu yapacağım bunu yapacağım diye küfretmekle torpilliyim beni tutatlar sanma. Ancak tanış,.  yaşıda küçük diyerek  iki hafta idare edelim derler. 

Sende burda gaza gelip siciline altin harflerle " darp etme" yazdırma. Gerçi suriyelilerle yakın olduğum zamanlardan diger tecrübem,  bunlar çok güzel organize oluyorlar. Birine vurursun gelir bir güzel döverler. 

Bence iyi olanlarına sor bakalım:

bu adam niye seni sevmemiş? Neticede geçicisin,  senin orda olman onların zararına değil. İslerini kaybetmekten korkacak değiller.Bunu sorup öğrenirmisin ?

futurist tarafından 20/Tem/17 18:52 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

İş hayatından öğrendiğim birşey varsa bu tip durumlarda HAKLI bile olsan,  her zaman yeni eleman zararlı çıkar. Ya da patronun en az işine yarayan kişi. 

Senin yeni ve tecrübesiz olduğunu göze alırsak hiç birşey olmaz bekleme..

Patron,   2 hafta  sonra gideceksin diyerek senin için düzenini bozmayacaktır. 

onun yanında onu yapacağım bunu yapacağım diye küfretmekle torpilliyim beni tutatlar sanma. Ancak tanış,.  yaşıda küçük diyerek  iki hafta idare edelim derler. 

Sende burda gaza gelip siciline altin harflerle " darp etme" yazdırma. Gerçi suriyelilerle yakın olduğum zamanlardan diger tecrübem,  bunlar çok güzel organize oluyorlar. Birine vurursun gelir bir güzel döverler. 

Bence iyi olanlarına sor bakalım:

bu adam niye seni sevmemiş? Neticede geçicisin,  senin orda olman onların zararına değil. İslerini kaybetmekten korkacak değiller.Bunu sorup öğrenirmisin ?

Patronun bana söylediği çeteleşme çabaları 

Zaten benim Türk olarak gelmemi baştan istemiyolardı ustabaşı olan arap ibnede patronun 2 aylık yokluğunu fırsat bilip Türk yerine arap adamları işe almış

Patronda zaten bunları istemiyor ama çalışan elemanı öylece çıkaramaz bunlar iyice çeteleşmiş buralarda

No way out
Toplam Hit: 10527 Toplam Mesaj: 63
içiçen şarabı sikicen arabı