Bu Ay Adsl Tarifemi Sınırsıza Çevirdim Değişmişmidir?
-
Selam arkadaşlar, geçtiğimiz hafta babamı gönderip tarifeyi değiştirmesini söylemiştim ve değiştirmiş ancak sormamış bu ayki faturada hangisi geçerli olacak?
Bu ay 4 gb olarak mı yansıyacak yoksa sınırsız olarak mı???
-
bi sonraki aya yansıyacak fatura diye biliyorum tarife hemen değişiyo sanırım..
-
zaten her ay 45 gelio alıştım ben :D
-
ara müşteri zımbırtsısını sor bak hemşerim şimdi downloada asılcak para gelirse sorarım de:D bben böle demiştim:D
-
ben tel. açıp degiştirdim. kadin modemi açıp kapayın değişecek dedi ve öyle oldu.
-
hocam ara öğren değişştimi fatura nasıl gelecek de.
bi arkadasım ay ortasında değiştirdi. değişmiştir die abandı nete. ara öğren dedim. değiştrdim daha neyini örenecem dedi.
fatura malum bi dolgunlukta geldi :)
-
Emin olmak istiyorsan 444 0 375'i arayıp sorabilirsin,daha garanti olur :)
-
4 gb olarak yansıyor. aman bişey indirme 4gb ı geçme. 1 hafta sonra ay kapanıyor. doya doya indirirsin.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
4 gb olarak yansıyor. aman bişey indirme 4gb ı geçme. 1 hafta sonra ay kapanıyor. doya doya indirirsin.
-----------------------------
zaten rapid presi yok sa skılır bi süre sonra download dan :) -
hocam ben ayın 2 sınde degıstırmıstım sınırsıza gecmıstım aynı ay 52 ytl fatura geldı yanı anlıcagın bu ayın faturusanı ay ıcınde oduyorsun sen şimdi dıcenkı kotolılarda nasıl oluyo adam kotayı 28 ınde veya 29 unda gectı oda hep bı dahakı aya yansıyor yani gecen ayın cazasını bu ay oduyorsun yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana
-
cevaplar için ayrı ayrı teşekkürler ama galiba ayvayı yemiş bulunuyorum kafadan 2 gb aştım nasıl geçicek 5 gün şimdi :S bu arada sınırsız bağlantının ücreti ne bana her ay 45 geliyor diye böyle birşey yaptım mantıklı olduğunu düşünerek rapid premde yok ondan da alırsam tam olucak herhalde :)
Toplam Hit: 1542 Toplam Mesaj: 12