Bu Ayıp Hepimizin !!! Yazıklar Olsun
-
Sadece hükümetin değil duyarsız kalan herkesin taa...
-
Günümüz dünyasında ve günümüz türkiyesinde açlıktan ölen insanlarımızın hatta ve hatta bizim için bu kadar şerefli insanların bu şekilde ölmesi ayıp ve utanç verici kendi adıma çok üzüldüm ve utandım
-
Her seçim bir vaz geçiştir
neleri seçtik nelere yüz çeviridk
hakettiğimiz gibi yaşıyoruz...
kendini satmanın bedelini ödüyoruz....
-
söyleyecek söz bulamıyorum... Devlet ve bu gazilere sahip çıkmayan millet olarak hepimiz utanmalıyız...
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------
Her seçim bir vaz geçiştir
neleri seçtik nelere yüz çeviridk
hakettiğimiz gibi yaşıyoruz...
kendini satmanın bedelini ödüyoruz....
-----------------------------Doğru Söze Ne Hacet ?
-
Allah rahmet eylesin.. çok üzücü bir durum.. aba resimlerin bu şekilde çekilmiş olması dahada kötü. neden böyle çekmişlerki resimleri.. yada ortalığa sızmış bu resimler.. :S asıl ayıp onundur... bence... saygısızlık değilmi.. kim ölüsünün resmini bu şekilde başka yerlerde görmek ister..
-
Allah kahretsin!!!!
Şimdi Koreliler olsa, gazimize saygıda yarışırlardı - ona olan minnetlerini göstermek için birbirlerini parçalardı.
ama bizde, ölüme terk ediyoruz!
Allah kahretsin........... -
Yuh Lan Yuh :S Sadece Yukardakileri suçlayamayız Bu Olaydan Bütün Türkiye Suçlu Şuan :S
-
Söylicek hiç birşey bulamıyorm : (
hiçde duymadım bide ufak yer olucak burası.
-
Bu ayıp önce Gaziler Derneğinin suçu sonra tüm Türkiye'nin suçu.
Gazimizden uzun süre haber alamayan gaziler derneği o uzun süre haber almadan evvel beslenmesi ile ilgili neler yaptı acaba.
Bakıma muhtaç gazimizi bir bakımevi'ne yerleştirmek zahmetine giremedi mi.
O zaman sorarım ben de işini yapmayan bu gaziler derneği neden "Dağdan inen PKK'lıları törenle karşılayan yüce devletimiz yalnız yaşayan kahraman gazilerimiz için hiçbir şey yapmıyor" diyor!!!
Sonra da gazi'nin muhitinde yaşayan vatandaşlara sorarım nerdesiniz diye en son devlete sorarım utançla...