Bu Baktığınız Sayfayı Siz Tasarlasanız Nasıl Tasarlarsınız?
-
Daniel-Koo bunu yazdı

Bu tasarım gayet iyi gözüküyor eline sağlık hacı.
-
Ar0fer bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı

Bu tasarım gayet iyi gözüküyor eline sağlık hacı.
Bende beğendim, özünü de kaybetmemiş
-
şu an gayettttt iyi hocan elleme gözünü sevim.
benim gördüğüm tek eksiklik, birinin profiline girince son yazdığı mesajlar kısmı konu açılma tarihine göre sıralanıyo. onun yerine mutlaka o kişinin mesaj yazma tarihine göre sıralanmalı bence.
bi de mobil yazdın mı tadından yenmez. bi 10 sene daha gider.
-
interfector bunu yazdı
Bence tasarımın psd hali vs var ise bu tasarımı html5 ile kodlayalım. Tasarım aynı kalsın kodlarıyla oynayalım ne dersin şeyhim? Sadece şu butonları biraz daha insan gibi yapsak yeterli. Birde metin editörü olarak kullanıcılara yönetim panelinden ayarlama gelsin varsayılan editör seçelim. Bazen dalıyorum yazıyorum uzun uzun sonra karizmatik editördeki zımbırtılar lazım oluyor uğraşıyorum yok kopyala vs vs. :S
Bildirim merkezi gibi bişeyimiz olabilir. İmzası boş olanlara postun altındaki mavi çizgiyi kaldırabiliriz ek olarak. Birde alıntı yap, özel mesaj vs zımbırtılarını düzgünce yapalım lütfen. Kaç piksellik icon kulladınız abi :D
Aha burda dediklerimi yine tekrarlıyorum :D Tarikat olarak kimse şuan kullandığımız tasarım kalitesinde seviyesinde bişey çıkaramadı henüz bence.
-
Branxian bunu yazdıpiskopatix bunu yazdı
Bende renklere sadik kalmaya calisarak söyle bir layout olusturdum.

Hocam avatarlar sağa geçmesin yav.
Sağa geçince çok acayip oluyor. Sol iyidir iyi. :D
sağda olmasın arap forum siteleri gibi ıyy
-
Daniel-Koo bunu yazdı

On numara beş yıldız hacı abi :)
-
Daniel-Koo bunu yazdı

şeyh, aradığımız bu işte. Ruh aynı kasa yeni.
eline sağlık hocam
-
kukunku bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı

şeyh, aradığımız bu işte. Ruh aynı kasa yeni.
eline sağlık hocam
bende beğendim
şahsi fikrimce ikonlar biraz daha küçük olabilir avatarın altındakiler iyide diğeri biraz büyük kaba duruyor
-
sağ olun hocalar.
şeyh uygun görürse yapar umarım böyle :D
-
@Daniel-Koo güzel bir çalışma