Bu Benden FB Taraftarlarına Uyarı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByKuTsaL
    ByKuTsaL's avatar
    Erkek

Galiba aramızda benım hackledıgımden suphesı olan var  konusmak ıstemedım ama yeter bu kadar

su sozlerden nefret ederım ben : senmı hackledın sen hack yapamassın erkeksen gel bunu hackle ısım vermıcem ama

yorumlardan belli oluyor..  bulutbey sana kardesım demıyorum cunku hayatın elımde ne bok oldugunu bılıyorm aklını basına al  hayatını sıtede yayınlar senı alırım ve ağzını burnunu sikerim

suana kadar konusmadım ama sıkerım bı tarafını senın a.q ...

Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByKuTsaL
    ByKuTsaL's avatar
    Erkek

zaten sitede kullandıgın profılınden resmınden  bellı oluyor bu kadar bılgı yeter aklını basına al  bu sana son uyarım olcak benden kat kat ust sevıyede bulunan kardeslerımden ozur dılıyorum  sozum bulut denen kısıye

ama sabrım tastı benımde bulutbey benı delırtme sıkerım suratını senın  tekrar dıyer arkadaslarımdan ozur dılıyorum

Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omer1984
    omer1984's avatar
    Erkek
    ByKuTsaL bunu yazdı:
    -----------------------------

Galiba aramızda benım hackledıgımden suphesı olan var  konusmak ıstemedım ama yeter bu kadar

su sozlerden nefret ederım ben : senmı hackledın sen hack yapamassın erkeksen gel bunu hackle ısım vermıcem ama

yorumlardan belli oluyor..  bulutbey sana kardesım demıyorum cunku hayatın elımde ne bok oldugunu bılıyorm aklını basına al  hayatını sıtede yayınlar senı alırım ve ağzını burnunu sikerim

akıllı ol sen bulutbeyi tanımıyon 90 model ist çı :)

lisan-ı münasip....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    yapabileceginiz zaten anca bu we gereksiz boş sözler madem okadar güweniosunuz kendinize hele bi yenin sahada sonra konuşun kayıtı olmayan skorlarlada milleti kandıramazsınız size dunyanın tum gözü onunde 6 tane geçirdik daha yetmedimi siz dua edin de allahtan 6 kasımdı ........
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    omer1984 bunu yazdı:
    ByKuTsaL bunu yazdı:

------------------------

bi sikim yapamazsın arkadaşım bulutbeyi tanımıon sen ..terbiyesizlige gerek yok

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    boş muhabbet çakal.

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Ne sacma bi konu ya bu

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 7493 Toplam Mesaj: 28