Bu Bilgisayar Fiyat Performans Olarak Nasıl
-
AMD Dört Çekirdekli A6-3420M İşlemci Çift Ekran Kartı ile toplam 1.5 GB bellek 6 GB Ram 500 GB HDD a101de fırsat ürünü dyor
-
fiyat performans soruyon fiyatı yazmamışın :D
-
flickR bunu yazdı:
-----------------------------fiyat performans soruyon fiyatı yazmamışın :D
-----------------------------
:::) 1099TL -
çift ekran kartı ?
512mb paylaşımsız gerisini ram'den hesaplıyordur kesin ? :D
ekran kartı hakkında varmı bilgi hocam ?
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------çift ekran kartı ?
512mb paylaşımsız gerisini ram'den hesaplıyordur kesin ? :D
ekran kartı hakkında varmı bilgi hocam ?
benimde kafamı kurcalayan yer orası :S -
1100 liraya dizüstü bilgisayar tavsiye edecek varmı. bu akşam media markt teknosa gold computer vatan diye gezecem alacağım bilgisayarda 1gb paylaşımsız ekran kartı olması önceliğim buna göre tavsiyeleri bekliyorum müridler
-
beyler geziye çıkyorum internetim yanımda cepten bakrım yarım saatte bir tavsitelerinizi bekliyorum bazı işlemci modelleri kafamı kurxalıo giidince onlara bi bakacam.
-
hocam sınırları zorlamayı sevmişimdir her zaman :D laptop için verdiğin fiyata pek performanslı bir makina alamazsın.
buraya bi göz at önce fiyatlar iyidir.
a101 vs gibi yerlerden uzak dur :) ilerde sıkıntı yaşarsın.
edit : a6 işlemciler pek tutulmadı burda benchmark sonuçları var bi göz at ilgini çekebilir.
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------hocam sınırları zorlamayı sevmişimdir her zaman :D laptop için verdiğin fiyata pek performanslı bir makina alamazsın.
buraya bi göz at önce fiyatlar iyidir.
a101 vs gibi yerlerden uzak dur :) ilerde sıkıntı yaşarsın.
edit : a6 işlemciler pek tutulmadı burda benchmark sonuçları var bi göz at ilgini çekebilir.
saol hocam :) -
son olarak vatana gidiyorum hp i3 işlemci bilgisayar varmış ona bakacam yoruldum lan :S
-
vatandan alışveriş yaoıcaksan hafta sonunu bekle hocam. nakite %25 indirim olayı var. heryerde 400 küsür liraya satılan led monitörü 335 liraya aldık pazar günü.
bütçen tam olarak nedir packard bell öneririm. fiyat olarakta iyiler. yada dell al dostum.