"Bu Bilgisayarda Çalışan Program Bir İleti Görüntülemeye Çalışıyor" - Bu Nedir?
-
Hocam ayrıntılardan bir şeye ulaşamazsan, veri trafiğini izleyip de bulabilirsin sanırım hangi program olduğunu.
-
Absolut bunu yazdıx-files bunu yazdı
Absolut adam ne diyor sen ne diyon. Kafan mı güzel.
Sabah cok erken kalkmak sizde kafami yapiyor adam sakaya guluyor sen laf yapiorsun bi bitin isinize bakin her boka maydonoz olmayin
Terbiyeli ol hayvan eti yemiş. Önce adam konu açmış adam gibi biliyorsan cevap ver ilk okul arkadaşın mı dalga geçiyorsun adamla.
-
x-files bunu yazdıAbsolut bunu yazdıx-files bunu yazdı
Sabah cok erken kalkmak sizde kafami yapiyor adam sakaya guluyor sen laf yapiorsun bi bitin isinize bakin her boka maydonoz olmayin
Terbiyeli ol hayvan eti yemiş. Önce adam konu açmış adam gibi biliyorsan cevap ver ilk okul arkadaşın mı dalga geçiyorsun adamla.
Dalga gectigimi nerden cikardin ? her saka yapilan insan ile dalgami gecmis olunuyor bu forumda ? Hayvan eti yemis derken iltifatmi hakaret mi anlamadim ne eti yeseydik ? daha fazla uzatma bence kendi isine bak konuda kapansin
-
Absolut bunu yazdıx-files bunu yazdıAbsolut bunu yazdıx-files bunu yazdı
Dalga gectigimi nerden cikardin ? her saka yapilan insan ile dalgami gecmis olunuyor bu forumda ? Hayvan eti yemis derken iltifatmi hakaret mi anlamadim ne eti yeseydik ? daha fazla uzatma bence kendi isine bak konuda kapansin
tamam beyler sıkıntı yok yav :D
bu arada ulu tahribattan da kimse çıkıp olay şu şudur demedi ya :/
:P -
BURAK_X adamın dibisin.
Ben bu tarz sorunların çözüldüğünü hiç görmedim burdada net bir cevap çıkmayacak gibi.
Yerninde olsam formatlardım.Kesin çözüm.Bunlar saçma sapan sitelerden bulaşıyor heralde bilgisayara.Yada bilinmedik dosyaları çok indiriyosundur.
Bu arada hayvan eti yemiş cümlesine çok güldüm haha:)
-
az önce bende de çıktı