Bu Bilgisayarı Parçalıcam Artık..Yardım Edin Bre...
-
ne driver bulmak istiorsan elinde harika bir kaynak var
www.google.com
yaz istedigin hardware`i sonuna driver download gbi bişiler zırvala cek işte -
damam bakalım bi de şu driverları çekelim öle deniyelim..
nelerin driverlarını çekiim.? -
yok yok bu uyusu format paklar ben atiim en iisi..
-
Aga tam olarak söylediğim şeyden midir senin bilmiyorum ama bende de benzer şeyler olmuştu.Çok rahat oynadığım oyunlar falan sapıtıyo vs vs.Kilitlenio paso.Özelliklede nfs most wanted.Zeten hdd kafa atıodu.SOnra tamamen mefta oldu.Yani benim ki hdd den kaynaklanıodu.Ama seninkinin sebebi tam budur diyemiyorum.umarım uğraşsız bi çözüm bulursun..
-
iişallh kardeş..saolasın ..
-
len formatlandım bilg.ı ciLLoP gibi oLdu ama yok anasını satiim ...
kodumun aLeTi hala aynı ya...öpiim driverini formatını atıom aq bu aleti... sinirlerimi bozdu şerefsiz ya... -
hacı bılgısarı koydugun yere dıkkat et sımdık bnlen dassk gecıcen ama yeri onemlı pcnın ısnıp ısnmamısnda rolu buuk..bnmkı cam onunde nerdeyse:) su an 36.6 sıcaklık bıras bole kasayı ferah yerde tut yaz sıcaana dayanamıo zavallılar kışında radyatör önündden cekmek lazım pcyi tuutsur amk :D
-
aaAA önemli birde htrlatma :P bide amd işlemciler cok cabuk ısınıyo bunuda untummak lazım :P baba ekran kartından oldugunu sanmıom işlemcidendir ... forever celeron :P
-
yok birader ısıyada normal dio..
Bilgisayarın ısı gibi bi sorunu yokta nie ouo annayamıorum en iisi yeni bişi kurmak... :D -
ya bosfer sn o makıneyı bana hibe et en iisi kurtulursun :P
Toplam Hit: 6416 Toplam Mesaj: 47