Bu Bilinmeyen Aygıtı Bilinen Aygıt Nasıl Yaparım :)
-
win 7 yi dünden beri driverlarıyla uğraşıyom zar zor anca win 7 uyumlularını bulabiliyom Allahdan onboard la ekran kartını tanıdı
bi şu dalga kaldı
-
güzelmi hocam win 7 _?
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
güzelmi hocam win 7 _?
-----------------------------hoca güzel güzelde xp nin tak kullan tanıdığı bazı şeyleri görmüyo vista uyumlusunu bulabilirsen yerse yiyo :)
şu aygıtı bi hal etsem tamam olacak
-
up up up
ana kart güncel vista chipset kurdum yine aynı
-
hocam kurduğun ses kartı ct4810 ise sürücüsünü bana atabilirmisin 2 gündür kafayı sıyıracam bulamadım win 7 ye göre.
-
ManiakRhifat bunu yazdı:
-----------------------------
hocam kurduğun ses kartı ct4810 ise sürücüsünü bana atabilirmisin 2 gündür kafayı sıyıracam bulamadım win 7 ye göre.
-----------------------------bilmiyom hoca 15 liralık bişi ct nin yan ürünü bu :)vb 128 mi ne yazıyodu 4+1
bulana kadar götüm çıktı
-
heralde sizin şansınız yok ben direk kurdum hiç bi driver istemedi otomatik danımlıydı :D
-
hocam ben win xp 64 bit yüklediğim de o da aynı şekil high definiton ses de sorunlar yaratmıştı
bende microsoftun sitesinden WindowsServer2003.WindowsXP-KB901105-v3-x64-ENU.exe
diye bişey indirdim
hallettim
istersen sen bi dene bunu
ya da high definiton audio driver for windows 7 diye arat
belki bişiyler olur
-
high definiton olsa ses kartı sorun değil her türlü bulurumda elimdeki ses kartı 90 lardan kalma. win7 yi celeron 400 256mb ramli bi pc ye yükledim test için ekran kartını fln buldumda bi ses kartı kaldı :)
-
windows update çalıştırmayı dene, bazen işe yarıyor donanımlar konusunda.
aygıt neyse onun vista sürücüsünü yüklemeyi de denemelisin.
-
Driverscanner die bi program var yükle tarat indir bindir :)