Bu Bir Savaştır...
-
tartışacak ne var ülkenin peşkeşce satılmasından başka ? kapatılan fabrikalar.. yapılan yollar binalar...göz boyamalar. giden paralar.kimi mertebedeki hah hah hah gülüp geçenler...
içimiz kan ağlasın boşver.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------tartışacak ne var ülkenin peşkeşce satılmasından başka ? kapatılan fabrikalar.. yapılan yollar binalar...göz boyamalar. giden paralar.kimi mertebedeki hah hah hah gülüp geçenler...
içimiz kan ağlasın boşver.
-----------------------------
bunlarda at gozlugu var kardesım goremezleer bosuna tuketme kendını!! -
mndlna bunu yazdı:
-----------------------------mayrip'e
uzgunum ama sectıgın kelımelere dıkkat etmek zorundasın..ayakcılık yapmakmıss yok fılanmıs falanmıss elestırı yaparken ya da yorum yazarken kullandıgınız kelımelere dıkkat edın..burası yuzden 90ı erkeklerın oldugu bı forum dogru ama bayanlar da var erkeklerle konustugunuz sekılde bayanlara yorum yazamazsınız kardesım...
senınle tartısmayacagım bıle ben sadece adamın anlatım tarzının hosuma gıttıgını ve bu yuzden paylasmak ıstedıgımı soyledım dıkkat edersen...
-----------------------------herhangi bi sitedesiniz sanki burasi tbt neden bayanlara gore ayri bi yorum tarzimi gelişdircek millet girme kardeşim nazendeysen giriyosanda her turlu eleştiri ve yoruma acık olcaksın bayan erkek farketmez uygunsuz ve kuralları ihlal eden yorumlarda yaptırımlar uygulanıyo zaten merak etme
-
Zuhahaha... karekteri arızalı bir şahı$ oldugunu idrak ediyorum ayyyyyy....
zuhahahah...ayarların efendisi yüce insan..idrak ediyorum..ayy...
iki saattir konuşuyoruz kardeşim.. bak bir kere atatürk dedik mü :)))))
"ben akp li değilim ki öncelikle onu belirteyim.."
bu adamı bizim city hala muhalefeti eleştirdiğini sanıyor...
engin abi arkayı dörtleyelim abi......................