Bu Böceği Bilen Var Mı?
-
bu da böyle birşey
yer: yalova

-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
SpyBreaK bunu yazdı:
bizim evde de sadece şu hamamböceğinden var
http://www.kaloriferbocegi.name/resimler-sabit/hamam-bocegi13.jpg
bu kanatlısı bi de bunun kanatsız olanı var.. hayatımda gördüğüm en hızlı hayvanlar.. gözünü açıp kapayıncaya kadar yok oluyorlar ipneler
-----------------------------Benim odaya girmesin, Allah korusun o ne haci yaw :|
Daha 2 gun once avril lavigne posterimin uzerine kondu bunun bi turevi. RAIDledim keratayi ama gitti dev poster :|
-----------------------------o postere yapılırmı hocam bu ayıp ya:S
-
okurken kaşınmaya başladım
-
bir çekirge türü. cırcır böceği de derler.
-
laptopla sıkıştırmaya çalış en iyisi kesin ölür :D
-
Andrei bunu yazdı:
o nedir hocam ya :S simdi evde bunu görsem atlatırım kesin.
hic bi boktan korkmuyorum su böcek dı$ında :S
----------------------------- -
yakalayabilirsen öldürmesi kolayda yakalanmıyor kolay kolay :) hiç odaya girmemesi için bir çözüm gerekli
-
Bizim firmanın üretim bölümünede çok böcek giriyor :)
Fabrikanın etrafı orman olduğundan. Bizim birtane abi var, çelik ayakkabı ile nokta atışı yapıyor :) Kesin çözüm.
-
türü hala bulunamadımı bnun :|
-
kalemlik bunu yazdı
Kabuğu çok sert ve siyah renk. Öndeki 2 uzun anteni devamlı haraket halinde seri, Çekirgeye benzeyen arka ayakları sayesinde zıplıyor. Aynı sivrisinek gibi insanlara saldırıyor. Isırdığı zaman çok kaşınıyor deride su toplaması ve kızarıklık yapıyor. Bu böceğin adı nedir, daha önce gören var mı ve ısırmasına karşı nasıl önlemler alabiliriz? Sivrisinek ilaçlarından pek etkilenmiyor.
Böceği penceredeki sinekliğe sıkıştırıp resimlerini çektim. Biyolojik bir silah yapsalar bu böcekten daha iyisini tasarlayamazlar ısırıkları işkence gibi kaşındırıyor. Yakalamak çok zor, çok hareketli ve çok dayanıklı.
http://img338.imageshack.us/img338/5569/28013126.jpg

2 gun once gordum serseriyi ayaklari uzatmis yerde uzanirken ben, uzerime dogru geliyordu.. dur dedim orada sakin gecme o fayans cizgisini oldururum seni .. durdu 1-1.5 dakika kadar hareketsiz bekleyip geri vites yapti ters istikamete.
arada goruyorum sivrisinek , cegirge , karinca karisimi bisey.. cesitli modelleri var.
siralama: Coleoptera
alt siralama: Adephaga
aile: Cicindelidae
altfamilya: Cicindelidae