Bu Böcekler Nedir? Doğal Yolla Nasıl Kurtulabilirim?
-
Tam aradığım konu
2 aydır sinirlerim bozuldu.Karanlıkta çıkıyorlar ışığı açar açmaz kaçışıyorlar
Bugün temizinden şu önerilen ilacı alayım bakalım.Amk böcükleri
-
LaNCeLoT bunu yazdı
@eyuperol
Benim mesajlarimi oku
https://www.tahribat.com/forum/imdat-tahtakurusu-yuzunden-perisan-oldum-nasil-k-257853
DEHUMIDIFIER anahtari isin.
tahtakurusu değil hocam bu :)
-
İlaç firmasıylada çözebilirsiniz çok pahalı şeyler değil ben 1200 e hallettirmiştim tabi tercih meselesi.
-
https://www.trendyol.com/chrysamed/insektisit-max-bocek-pire-bit-tahta-kurusu-hamambocegi-ilaci-500-ml-bocek-ilaci-p-2702288
şunu alıyosun sonra dua ediyosun. -
mkyb bunu yazdı
Kimyasal olarak K-Othrine ile çözebilirsin. Eczanelerde falanda satılıyor. Camsil şişesine bir parmak koyup üstüne su ekleyip kullanabilirsin. Kokusu yok, içmediğin sürece insana bir zararı yok. Böceklerin üstüne yapışıp yuvalarında virüs gibi yayılıp hepsini öldürüyor. O yüzden geçtiği yerlere fıs fıs sık olay tamam.
Aynen en etkilisi kokusuz ve zararı yokmuş. Evde çocuk yoksa sık süpürgeliklere silme 1 hafta arayla bi kaç kez tekrarla çözersin bi arkadaş bununla çözdü problemini.
-
trooper bunu yazdımkyb bunu yazdı
Kimyasal olarak K-Othrine ile çözebilirsin. Eczanelerde falanda satılıyor. Camsil şişesine bir parmak koyup üstüne su ekleyip kullanabilirsin. Kokusu yok, içmediğin sürece insana bir zararı yok. Böceklerin üstüne yapışıp yuvalarında virüs gibi yayılıp hepsini öldürüyor. O yüzden geçtiği yerlere fıs fıs sık olay tamam.
Aynen en etkilisi kokusuz ve zararı yokmuş. Evde çocuk yoksa sık süpürgeliklere silme 1 hafta arayla bi kaç kez tekrarla çözersin bi arkadaş bununla çözdü problemini.
evde senelerce kullandım K-Othrine'i.. daha iyisi yok. Bence Bayer'in gelmiş geçmiş en büyük icadı bu ilaç :D
-
Evde kimse yokken temizce ilaçla
Bazı ilaçlar baya ağır oluyor.
Didim de bu hamam böceğinden çok vardı eski bir evde otururken Allah günah yazmasın ne zaman görsem birini birseyle vurup öldürüyordum
Ama çok çabuk üreme yapıyorlar.
-
Yigit bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
@eyuperol
Benim mesajlarimi oku
https://www.tahribat.com/forum/imdat-tahtakurusu-yuzunden-perisan-oldum-nasil-k-257853
DEHUMIDIFIER anahtari isin.
tahtakurusu değil hocam bu :)
Tahtakurusu demedim zaten, rutubet ve nemden olusan bir üreme dongusu var onu kırmalı... Adini verdim gerideki mesajlarda BOOK LICE
-
DrKeworks bunu yazdıtrooper bunu yazdımkyb bunu yazdı
evde senelerce kullandım K-Othrine'i.. daha iyisi yok. Bence Bayer'in gelmiş geçmiş en büyük icadı bu ilaç :D
Çoğu akar ı öldüremiyor K-Othrine
-
Hocam hangi böçek olursa olsun ilaç kullanırken birden fazla kez kullanman gerekebilir. Üreme döngüsünü kırmak için baktın yeni yavrular geziniyor gibi biter hafta arayla 3 4 kere yap kurtulursun. Ah üniversitede tahta kurusu basmıştı evi o günler geldi aklıma