folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Böcekler Nedir? Doğal Yolla Nasıl Kurtulabilirim?

Bu Böcekler Nedir? Doğal Yolla Nasıl Kurtulabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SheLa
    SheLa's avatar
    Erkek

Tam aradığım konu

2 aydır sinirlerim bozuldu.Karanlıkta çıkıyorlar ışığı açar açmaz kaçışıyorlar

Bugün temizinden şu önerilen ilacı alayım bakalım.Amk böcükleri

Ben piLLibebek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

@eyuperol

Benim mesajlarimi oku

https://www.tahribat.com/forum/imdat-tahtakurusu-yuzunden-perisan-oldum-nasil-k-257853

DEHUMIDIFIER anahtari isin.

tahtakurusu değil hocam bu :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

İlaç firmasıylada çözebilirsiniz çok pahalı şeyler değil ben 1200 e hallettirmiştim tabi tercih meselesi.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Kimyasal olarak K-Othrine ile çözebilirsin. Eczanelerde falanda satılıyor. Camsil şişesine bir parmak koyup üstüne su ekleyip kullanabilirsin. Kokusu yok, içmediğin sürece insana bir zararı yok. Böceklerin üstüne yapışıp yuvalarında virüs gibi yayılıp hepsini öldürüyor. O yüzden geçtiği yerlere fıs fıs sık olay tamam.

Aynen en etkilisi kokusuz ve zararı yokmuş. Evde çocuk yoksa sık süpürgeliklere silme 1 hafta arayla bi kaç kez tekrarla çözersin bi arkadaş bununla çözdü problemini.

trooper tarafından 22/Eki/24 23:19 tarihinde düzenlenmiştir

ZzZzZzZ...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    trooper bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Kimyasal olarak K-Othrine ile çözebilirsin. Eczanelerde falanda satılıyor. Camsil şişesine bir parmak koyup üstüne su ekleyip kullanabilirsin. Kokusu yok, içmediğin sürece insana bir zararı yok. Böceklerin üstüne yapışıp yuvalarında virüs gibi yayılıp hepsini öldürüyor. O yüzden geçtiği yerlere fıs fıs sık olay tamam.

Aynen en etkilisi kokusuz ve zararı yokmuş. Evde çocuk yoksa sık süpürgeliklere silme 1 hafta arayla bi kaç kez tekrarla çözersin bi arkadaş bununla çözdü problemini.

evde senelerce kullandım K-Othrine'i.. daha iyisi yok. Bence Bayer'in gelmiş geçmiş en büyük icadı bu ilaç :D

Cigu bigule :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cihan
    Cihan's avatar
    Erkek

Evde kimse yokken temizce ilaçla 

Bazı ilaçlar baya ağır oluyor.

Didim de bu hamam böceğinden çok vardı eski bir evde otururken  Allah günah yazmasın ne zaman görsem birini birseyle vurup öldürüyordum 

Ama çok çabuk üreme yapıyorlar.

wordpress & sözlük
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    Yigit bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı

@eyuperol

Benim mesajlarimi oku

https://www.tahribat.com/forum/imdat-tahtakurusu-yuzunden-perisan-oldum-nasil-k-257853

DEHUMIDIFIER anahtari isin.

tahtakurusu değil hocam bu :) 

Tahtakurusu demedim zaten, rutubet ve nemden olusan bir üreme dongusu var onu kırmalı... Adini verdim gerideki mesajlarda BOOK LICE

Kurtlar tasma takmaz....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    trooper bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

evde senelerce kullandım K-Othrine'i.. daha iyisi yok. Bence Bayer'in gelmiş geçmiş en büyük icadı bu ilaç :D

Çoğu akar ı öldüremiyor K-Othrine

Kurtlar tasma takmaz....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carizart
    carizart's avatar
    Erkek

Hocam hangi böçek olursa olsun ilaç kullanırken birden fazla kez kullanman gerekebilir. Üreme döngüsünü kırmak için  baktın yeni yavrular geziniyor gibi biter hafta arayla 3 4 kere yap kurtulursun. Ah üniversitede tahta kurusu basmıştı evi o günler geldi aklıma 

Toplam Hit: 2057 Toplam Mesaj: 29
pervazdaki böcekler