Bu Çakıda Ki Yerler Ne İşe Yarıyor
-
1 ve 2 numaralı yerler ne amaçlı yapılmış arkadaşlar ne için kullanılır,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
1 ve 2 numaralı yerler ne amaçlı yapılmış arkadaşlar ne için kullanılır,
2. numara kablo soymak için vs sanırım
-
1.Muşta niyetine kullabilir.
2.Duvara asmak için yapmışlar.
-
1 numaranın amacı cam kırmaktır. İtfaiye erlerinin çakılarında vs bulunur.
-
2.yi bilmıyorum ama 1 numara eger arkadan gerecek kasacak bırsey varsa muhtemelen Klavuz acmak ıcın , alumınyum boru vss agzını genısletmek ıcın olabılır...
Benzerlerı mutfak cıhazı yapanlarda var onlarda o ıse yarıyor da bunda sadece TAHMIN ... -
1 cam kırmak için.
2 emniyet kemerini kesmek için.
-
Kumanaga bunu yazdı
1 cam kırmak için.
aynen
-
Kumanaga bunu yazdı
1 cam kırmak için.
Teşekkürler birde bıçağının olduğu yerde 2-3 tane yuvarlıklar var 2 ikisi küçük 1 büyük onlar ne için acaba, ayrıca neden emniyet kemeri kesmek için öyle bir şey yapmışlar aynı işlemi bıçağıda görür,
-
USA marine çakısı kullanıyor adam
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıKumanaga bunu yazdı
1 cam kırmak için.
Teşekkürler birde bıçağının olduğu yerde 2-3 tane yuvarlıklar var 2 ikisi küçük 1 büyük onlar ne için acaba, ayrıca neden emniyet kemeri kesmek için öyle bir şey yapmışlar aynı işlemi bıçağıda görür,
O da çakına bağlantı yaparsın belki diye. İple dala bağlayıp mızrak yapmak, yere saplayıp çadır kazığı olarak kullanmak vb.
-
Birinci kısım tek elle kullanım için kullanılabiliyor, acil durumda kemere-pantalon cebine takıp tek elle hızlıca açabilmek için. Spyder kullanıyorum ben de, bendekilerde de var. Birinci ise dendiği gibi cam kırmak için kullanılabiliyor.
NigraSilva tarafından 20/Mar/14 18:07 tarihinde düzenlenmiştir
Ekleme: Daha fazla bilgi için http://www.tabancatufek.com/forum2/showthread.php?tid=9174 şuraya bakabilirsin. Sağlam forumdur, güzel bıçaklara sahip adamlar var.