Bu Cem Garipoğlu‘Nun Öldüğüne İnanıyor Musunuz
-
Easx bunu yazdı
Bu kızı neden öldürmüştü bu eleman?
aldattığı için bi anlık cinnet ve öfke
-
Hayyam Garipoğlu tutuklanmış beyler biraz önce manşetlerde gördüm. Sanırım bu olayla alakalı.
Edit ;
Hayyam Garipoğlu tutuklandı
Cem Garipoğlu'nun amcası işadamı Hayyam Garipoğlu, Londra'dan dönüşünde Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.
Münevver Karabulut cinayetinde suçluyu kayırmak suçundan aldığı 3 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandıktan sonra hakkında yakalama çıkarılan işadamı Hayyam Garipoğlu uzun süredir yurtdışında bulunuyordu. Dün sabah 04.30’da Londra’dan İstanbul’a gelen Garipoğlu, Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alındı. Bakırköy Adliyesi’ne çıkarılan Hayyam Garipoğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Münevver Karabulut cinayetinde yeğeni Cem Garipoğlu’nun yerini bildirmediği gerekçesiyle ‘suçluyu kayırmak’ suçundan 3 yıl hapis cezası 28 Mart 2012’de Yargıtay tarafından onandı. İş adamı Hayyam Garipoğlu’na kararın infazı için Levent’teki evine ve Lüleburgaz’daki iş yerine tebligat gönderildi. Ancak Garipoğlu adreslerde bulunamadı. Bunun üzerine hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
Bu arada Hayyam Garipoğlu 9 Nisan 2012’de avukatları aracılığıyla Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak, şirketteki işleri nedeniyle infazının ertelenmesini ve hakkında çıkartılan yakalama kararının kaldırılmasını talep etti. Başsavcılık talepleri reddetti.“Kendi teslim oldu” Avukatı Aytekin Kaya, Hayyam Garipoğlu’nun talimatı üzerine iş yeri avukatlarının emniyete başvuruda bulunduğunu ve Garipoğlu’nun hangi uçakla, saat kaçta geleceğini söylediklerini belirtti.
Avukat Kaya, şunları söyledi: “Yurtdışındaki işlerinin yoğunluğu dolayısıyla gelememişti. Kaçmadı. Kendisi talimat verdi ‘emniyete geleceğimi bildirin’ diye. Sümerbank davasında 1 yılı aşkın süre hapis yatmıştı. Eski tutuklu kaldığı sürenin mahsubu yapıldıktan sonra tahliye olacağına inanıyorum.”Kaya, bir tanık yüzünden müvekkilinin "suçluyu kayırmaktan" hapis cezasına çarptırıldığını belirterek, "Müvekkilime ’gelin yeğenimi yakalayın’ demedi diye ceza verdiler. Türkiye’de kim ’gelin yeğenimi yakalayın’ der. Hangi hala, amcaya, dayı der. Kaldı ki olayla müvekkilimin ilgisi yok. Tek bir tanığın beyanı yüzünden ceza verildi. İki çocuk hayatını kaybetti. Müvekkilim de, Cem’im amcası diye ceza yedi" ifadelerini kullandı.
Aytekin Kaya müvekkilinin aldığı cezaya tepki göstererek şunları söyledi: “Olmayacak şeyden dolayı ceza aldı. Eğer bu madde uygulanacaksa bir çok insan suçlu yeğenini bildirmedi diye ceza alması lazım. Yazık oldu. Haksız bir cezaydı ama olan oldu. “
Kaynak ; Hürriyet
Apolitik tarafından 26/Kas/14 19:04 tarihinde düzenlenmiştir -
ApuLitik bunu yazdı
Hayyam Garipoğlu tutuklanmış beyler biraz önce manşetlerde gördüm. Sanırım bu olayla alakalı.
Amcası olur kendisi. Cem'i saklamıştı polisler ararken. Fakat bu adam mahkeme sonuçlanmadan yurtdışına kaçmamış mıydı ?
-
Mustafa bunu yazdıApuLitik bunu yazdı
Amcası olur kendisi. Cem'i saklamıştı polisler ararken. Fakat bu adam mahkeme sonuçlanmadan yurtdışına kaçmamış mıydı ?
Ayrıntıları yukarı da verdim hocam tekrardan.
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdıEasx bunu yazdı
Bu kızı neden öldürmüştü bu eleman?
aldattığı için bi anlık cinnet ve öfke
Kafasına atsaydı bir tane neysede kafasını filan koparmış, bilemiyorum enteresan
-
Bu kızı bence satanist tarzı bir ayin ile öldürdüler hatta tecavüzde edilmişti sanırım sperm bulunmuştu kızın cesedinde.
-
Mustafa bunu yazdı
Bu kızı bence satanist tarzı bir ayin ile öldürdüler hatta tecavüzde edilmişti sanırım sperm bulunmuştu kızın cesedinde.
bencede öyle çünkü otopside vucudunda onlarca bıçak darbesi varmış . ama hepsi aynı bıçak değilmiş.
bunu çok sıkı takip etmiştim bir dönem. kızın babası " hadi bıçakladı öldürdü diyelim 10 bıçağı alıp hepsiyle sıraylamı bıçakladı" demişti.
çocuğun ifadesine göre ittim merdivenlerden düştü öldü demişti. ama başka birşey çıktı.
ne oldu kimse bilmiyor.
evdeki yüklü bir para kaybolmuş. polislerin para aldığı idda edildi
annesi kanı temizlemiş. reçel sanmıştım demiş
babası kaçırmış
amcası saklamış
böyle ailecek garip bir olay..
futurist tarafından 26/Kas/14 19:41 tarihinde düzenlenmiştir -
bence Olat LEMDAR geldi vurdu :S :D
-
Ölmüşmü:)
İş adamı Hayyam Garipoğlu, tahliyesinin ertesi günü ailesi ile birlikte Coşkun Sabah'ı dinledi. Sıkı bir Coşkun Sabah hayranı olan Garipoğlu, sanatçıyla şarkı da söyledi.
Münevver Karabulut'un öldürülmesi davasında 'suçluyu kayırmak' suçundan tutuklanan ancak cezaevinde yattığı süre göz önüne alınarak tahliye edilen işadamı Hayyam Garipoğlu, tahliyesinin ertesi günü Paysage Restauran'ta Coşkun Sabah'ı dinlemeye gitti.