Bu Cesareti Nereden Almaya Basladilar ?
-
bayrak bizim olgumuz ben nasıl kullanıyorsam istediğim gibi o bayrak konusunda haber yapanlarında öle kullanma derecesi vardır. ama sen buna basitlik diemezsin o bayrak milyonlarca şehit verildi. sen şimdi ne alaka dieceksin ama iyice bi düşün bence
-
bLuetuLips bunu yazdı:
-----------------------------Kullanma derken o kullanmadan bahsetmiyorum.Haberin sunuş tarzına bak anlarsın bayrak nasıl kullanılmış...
Kıbrıs savaşındaki kahramanlıktan girip Tayyip Erdoğandan çıkmış, polisi kaymakamı hükümet yanlısı değil "kulu" gibi göstermiş. Bayrak diken adamıda işgal kuvvetlerine direnen gururlu direnişçi.
Karşında işgalciler yok özbeöz Türk evladı var. Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız. Art niyet taşıyanlar olabilir normaldirde ama haberi böyle yaparsan altında bişeyler aramazsın çok şey ararsın!
-----------------------------
bir şey ara bence zaten:D var çünkü:D biz uydurmuyoruz bir tarafımızdan . yanlış yerdekileri görüyorsun sadece... -
PIROMANTANRI bunu yazdı:
bir şey ara bence zaten:D var çünkü:D biz uydurmuyoruz bir tarafımızdan . yanlış yerdekileri görüyorsun sadece...
Diyorum işte hala aynı basitlik hala aynı etkisizlik hala aynı ezik zihniyet ... :D2. mesajımı tekrar tekrar oku anlamaya başlarsın yavaş yavaş :D
Bu haberler sayesinde sanırım %1-2 gibi bi etkilenme olmuş olabilir :D ha alsana bi tanede örnek arasan bunlardan binlerce bulabilirsin :D
cold-m4 bunu yazdı:
her türlü sivilliğin te a.q.. ne geliosa sivillerden gelio başımıza, ORDU rulz..
----------------------------- -
bluetulips sen turkiyedemi yasiyorsun yoksa baska bir yerdemi , bu cesareti nerden almaya basladilar ? bu sorunun cevabini herkes kendince versin ,cevaba gore nereden cesaret aaldiklarini cikarirsin ,gelip bana libos edebiyati yapma ,bayragi ataturku malzeme olarak kullandigim birtek yer goster ben birdaha foruma girmem ,ben cocuk aklimla ilk hatirladigim resim yurdun odasindaki kocaman Ataturk posteriydi , ilkokul 2.sinifta yurtca anitkabri ziyarete goturduler ilk aldigim kitap oradan ataturk ilke ve inkilaplari baslikli kucuk mavi bir kitapti ,yani anlayacagin SOZDE DEGİL OZDE ATATURKCUYUMDUR...Ulusal degerleri malzeme olarak kullanmam ,savunmam gerken noktayi savunurum ,sen bana bu haberdeki bir olayin benzerini daha once gosteremezsin...Yani hoca iki lafindan birisi laiklik olan devletcilik,halkcilik,devrimcilik,milliyetcilik,cumhuriyetcilik ilkelerini gormezden gelenlerden degilim...laiklik gidiyor diyenleride her zaman elestirmisimdir ,bu ulke diger ilkelerini kaybederken neredeydiniz diye...hatta bizzat devletcilik ilkesinin cignenmesine Baykal'in katkisi olmustur Ozellestirmelerle...yani hersey gorundugu gibi degil...o parti bu parti o sahis bu sahis umrumda degil...benim icin onemli olan Kemalist ogelere sahip cikmaktir ,buda her Turk gencinin borcudur...Kemalizm oldu diyen adamlar bugun ulkenin basina gecmis buda bizim ayibimizdir ,onlari savunanlarida biz burada konusturuyoruz buda demokrasinin ayibidir ,demokrasi diye birsey yoktur aslinda ,demokrasi ulkenin cikarlarina yaradigi surece savunulur ,cikip pkk li parkta basin aciklamasi yapiyor biz sizi bolecegiz diye ulkenin polisi bakiyor demokrasi bu mu ? hangi avrupa ulkesinde boyle bir aciklama yapabilirsin...tabi sizin gibi liboslar vatansizlik kavramina oturttugunuz icin temelinizi ozgurluk demokrasi safsatasi altinda gecinip gidin bakalim...
bak bu posterler tam arkamdaki duvarda lise1.siniftan beri var.
-
bLuetuLips bunu yazdı:
-----------------------------PIROMANTANRI bunu yazdı:
bir şey ara bence zaten:D var çünkü:D biz uydurmuyoruz bir tarafımızdan . yanlış yerdekileri görüyorsun sadece...
Diyorum işte hala aynı basitlik hala aynı etkisizlik hala aynı ezik zihniyet ... :D2. mesajımı tekrar tekrar oku anlamaya başlarsın yavaş yavaş :D
türk bayragının ordan kaldırılması ve birilerinin buna karşı çıkması ezik zihniyet oluyosa etkisizlik oluyosa kusura bakma sana göre ben etkisiz ve ezik zihniyet olarak kalayım ama benim savunduğum değerlerime kalkıpta "kullanmak" die bi sıfat yakıştırma -
bLuetuLips bunu yazdı:
-----------------------------PIROMANTANRI bunu yazdı:
aman allahım, anlamaya başlıyorum, tüm gerçekleri görüyorum. :D hehehearkadaşım bu olaydan çıkardığım tek gerçek;
ülkemiz bok yoluna gidiyor evet tek gerçek bu...
ama durdurmak bizim elimizde...
-
ComputerWolf ben kemalist değilim olamam da sende 80 yıl öncesinin düşüncesinden sıyrıl artık:) Çağdaş medeniyet seviyesine böyle ulaşamazsın... Şartlar değişti artık yok öyle devletçilik die bi şey. Kalmadı dünyada bile... Kaymakam cevabı vermiş vatandaş istediği yere bayrak asar. Kendini bilmezin biri bu adamı şikayet etmiş mi etmiş. Polis oraya neden gitmiş onunda açıklaması var. Bu haber insanları menfaatlerine uğruna her türlü yönlendirmeyi yapan bir gazetenin haberi... Özgürlüğün ne demek olduğunu bilmeyen sosyalist gençliğin Atatürk'e ve bayrağa tutunarak batmamak için son çırpınışları... :) Atatürk bile bu zihniyete lanet etmişti... Böyle bil...
-
Bide kavga etmeden bu işi halletseniz tam süper olacak ama, nese buraya kadarmış...
-
tabiii haklısın bu gün devletcilik yapmaya milletcilik veya milletcilik yapmaya hiç gerek yok pekala sana bişey soramacam Peygamber efendimiz (S.A.V.) bi hadisi şeriflerinde atasının soyunu korumak için savaşmayan bizden değildir demiş. ben bi müslüman olarak Peygamber efendimizin (S.A.V.) sözüne göremi hareket edeyim yoksa güya senin yenilikçi (!) aklına (!) göremi hareket edeyim bence en mantıklısı birinci seçenek