folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Bu Çinlilere Ne Oluyor.Adamların Amacı Ne ? :|

Bu Çinlilere Ne Oluyor.Adamların Amacı Ne ? :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

evet arkadaslar geldim.simdi islerim daha yeni bitti.dun geceki olayı anlatyım.ağ tamamen gitti.Rene in verdiği linkteki programı çalıştırdık.ama bir sorun verdi. otomatik olarak bulamadı. artık biz de teker teker denedik ve masa 48 de buldum.
    Shockman hocam,evet dediklerini aynen zaten yaptım.Ama sorun modemden değil.Kac tane yere bulasmıs.Aglar kapanmıs.Aynı yukarıda yazdıgınız nedenleri yapmıstım zaten hocalar.
    Avg sorunu çözdü.Şu an yaklaşık 11 saat oldu ve agda herhangi bir sorun yok.
    Takır takır calışıyor pcler.

Diger cafelere de yaptım aynı yontemi. :)

Çok zor bir durum.O kadar bilgisayarcıyım diye geçinen adam geldi.Baktı etti.Bi bok yapamadılar.

Neyse işte hallettim sonunda.Sabahladım ama belki de bir şehir kurtuldu.Basit bir elektronik harbe birebir sahit oldum.Ve şimdi güzelce uyuyabilirim.

copy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    avg yi skim :) eski avgcilerdenim 4 yıl kadar kullandım :) bana bir yamuk yaptı anında hemen nod32 ye geçtim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

spyrex tebrik ederim basarindan dolayi

umarim tekrar cikmaz,     

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

spyrex tebrik ederim basarindan dolayi

umarim tekrar cikmaz,

-----------------------------

abi asıl o teşekkuru benim etmem gerekiyor hepinize.Sayenizde oldu tabi butun bunlar.Tahribat'la kendime guvenim geldi.Bir kere daha başladıgım işi hakkıyla bitirmenin sevinci ve gururu içerisindeyim.Çok iyi bir iş oldu.Bilmem kaç tane cafe kurtuldu.Kendimi networke adadım bundan sonra.İnsallah bu alanda da guzel seyler kaparım.Oyle index basmayla,sistemlere sızıp ele geçirmeyle olacak işler degil.Tamam ogrenmek baska bisey ama bunlar daha onemli.Zaten ben pek yapmam bu tür hack hück işlerini ama gerçekten hem kendim için hemde sizler için bir şeyler yapmak istiyorsam her zaman daha iyiye yonelmek gerektigi inancını taşımam gerekiyor.Bu durum bu olaydan sonra daha da kesinleşti.Huzurlu akşamlar.

copy
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dynamite_mc
    dynamite_mc's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Bahsettiğim Spyware Doctor Programı Full Sürümüdür. Başka arkadaşların dediği gibi modem de oluşan bir problem deil ve  Kesinlikle de Katılmıyorum. Biraz Geç oldu ama kusura Bakmayın. Kurdukran sonra birkaçkez Tam taratma Yapın... kesinlikle kurtulacaksınız.... Emin olabilrsiniz

işte linkk içinde ki key tam geçerli yani upgrade yapabilirsiniz.. http://rapidshare.com/files/109749293/Spyware_Doctor.rar.html

For_An_Angel
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Saol hoca.Ben sorunu hallettim ama bu full sürüm iyi oldu.

copy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Vay be Bayağı bir Zor Durummuş, Neyseki Çözmüşsün Bana Böylesi Demekki Denk gelmedi Henüz ama Denk Gelirse Artık Bende Çözebilirim, Konuda Fikir katan her kesede Teşekür ederim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar bende bu kaspersky 2006 6.0 final var ama kurmaya korkuyorm nedeni bi kere kurdum formattan sonra kendi tarama yabdı bana bi ton virüs trojan çıkardı karantinaya aldı sildi bilmem nabdı ama içinde system32 dosyaları exe ler başka işime yarıyacak bi ton dosyaları sildi.. sistem geri yükleme exe sini bile silmiş :| onun sayesinde bi format daha attım :S ayarlarındanmıdr nedendr bilmiyorum bi türlüde ayarlıyamadım.. onuda geçtim arkadaşn verdii spyware doctor ı indirdim şmidi oda böle bi sorun yaratacaksa eğer bi yardımcı olabilirseniz hiç kurmiim??¿ :S

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
Toplam Hit: 7359 Toplam Mesaj: 29