Bu Çok İyi Oldu
-
arkadaslar az önce haberleri izliyordum su coban varya tıppı kazanan aslında coban deilmiş aslında cobalnıgı ilkokulda bırakmıs ve liseden mi ortaokuldanmı baslayarak dersaneye gidip düzenli sekilde calısıyormus
bu arada annem ve babam beni tv nin basına cagırmıstı bak bak utan diyordlardı millet nasıl kazanıyor hangi sartlarda hazırlanıp kazanıyor sen iki senelik kazandın die beni gıcık ediyordu zaten 2 - 3 gündür o cocuga kıldım :) ama haberin sonunda işin iç yüzü ortaya cıkınca ben bizimkilere dönüp aha buda size kapak olsun bi daha bana onu bunu gösterip trip atmayın :D dedim
zaten nerde böle bi örnek var karsıma cıkarırlar -
aynı durumdayız
o akşam babam açtı ağzını yumdu gözünü
-
seboist bunu yazdı:
-----------------------------aynı durumdayız
o akşam babam açtı ağzını yumdu gözünü
-----------------------------
ya bizimkiler sey diyodu sen istanbulda kazanama adam bilmem nerde cobanlık yapıp kazansın
ama gercek suratlarına bi anda carptı bende cok iyi kullandım -
bizim fakir,gururlu ve mağrur çobanımız oldu yalancı çoban.neyse çoban kardeşimizin gözlerinde ki parıltıdan iyi yürekli olduğu anlaşılıyor.Esas onu yalancı durumuna düşüren orospuçocuğu medya mensupları ve para baronu şerefsiz dersane yöneticileri utansın.
dersane yöneticisini az önce tvden izledim.evlatlarımızı yarış atı gibi gösteren medya mensupları gibi birşeyler saçmalıyordu.be onun bunun çocuğu senin sıfatın nedir burada?Para babası?Godoş?Yarış atı sahibi?
-
olum kaçırma fırsatı bana hakaret ettiniz araba alın dee :F
-
pit10din bunu yazdı:
olum kaçırma fırsatı bana hakaret ettiniz araba alın dee :F
arabayı 4 seneligi kazanırsam alıcaklardı şimdi bi laptop bile aldıramıom :( -
çok sinirlendim bizim elit kesim kadar saçma sapan davranan başka bir grup yoktur.Kolu kesik,hakkaride üniversiteyi kazanan gence burs vermek için insanlarımız sıraya girmiş.muhahahaha sanki çevrelerinde yardıma ihtiyacı olan kimse yoktuda bu çocuğu görünce yardım edecekleri tuttu.Bunun adı yardım değil bencilliktir.Bir anlık duyguyla yapılan şeyin adı yardım olmaz.Heleki furya haline geliyorsa hiç değildir.
-Anneeeeeağğğğ bak şu çocuğa acıdım para verelim!
Geceleyin yataklarına girdiğinde ellerini havaya kaldırıp 'Ay çok huzurluyum.ellahım bugünde bir genç çocuğa yardım ettim ne mutlu bana' diyenlere selam olsun.Bu tarz yardım edenlerin 3 vakte kadar bu yardımlarını kişisel bkluklarına alet ettikleri bizzat yaşanarak görülmüştür.
-seni gidi düzenbaz,alçak!
-öyle deme dün bi çocuğa burs verdim.cennetin yarısını tapuladım sayılır.Çok şükür amin dinimiz!
-
haberlerde izledim bu adamın dersanesi basın toplantısı yapıyor bu gencle adam sey diyor bizim amacımız reklam diil biz öğrencilerimizi yarıs atı olarak görmüyoruz felan ama arkadaki pano da koca koca dersanenin reklamları
-
bırak bu işleri adam çalışmış kazanmış sonuçta biz çalışmadık ki amk yalansa yalan de :D
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
bırak bu işleri adam çalışmış kazanmış sonuçta biz çalışmadık ki amk yalansa yalan de :D
la tamam bişi demiom bizde calısmadık onuda biliom ama ben seye sinir oldum bak bak adam yagmurun altında ders calısıo felan dio bizimkiler
(yagmur olayıda ibne muhabirler yapmıs gösteristen koyunların arasında ders calısıo gibi gösteriolar) -
bende helal olsun demiştin