Bu Da 2. Klip
-
http://www.vimeo.com/8292956
evet sevgili müridler 2. klibimiz için de yorumlarınızı alayım. ilk klip için baya bi olumsuz yorum aldım :D ama tabi ki bu iş zaman işi. ne kadar çok iş o kadar yol kat etmek demek. sadece fikrinizi soruyorum. 2. ve son olsun, siz bu işi yapmayın gibi yorumları rica ediyorum kendinize saklayın. klibin kurgusu yine bana ait. sağolun varolun.
-
Bişey Anlamadım Olumlu yorum Yapmak İsterdim.
-
hevesinizi kirmak istemezdim ancak kötü...
muzik devam ediyor birden sususuyorsunuz müzikle sözlerin senkronu hic yok.
Keza Klip hic hos degil gözlerim agridi izlerken cok sallaniyor gecisler var sürekli..
Azimle .... duvari delermis, basarilar...
-
güzelmişş:)
-
kardeş inan iyi yoldasın aldırma sağa sola ama sesin geliştirilmeye müsait iyi verse ler yazarsan tutunursun piyasada + kLip işine hiç girme underground ta klip önemLi değil yorumlarım sadece bu şarkı için farkLı tracklere göre yorumum da değişir
-
kimse bu işi anasının karnında öğrenmedi ya.
tamam işi bilen birilerinden yardım almanız gerektiği bir gerçek ama insan yinede yılmamalı
insanlar beğenene kadar yapmaya devam =)
-
geçen yorumumu baz alarak epey ilerleme var bu klibinizin sorunu bence çok sert bitiyor hönk die kalıyor insan
-
Bence hoş hocam başarılar ;)
-
Bence Klipte Sorunlu Şarkıda . ama Hepsi olur ilginç bi tarzınız var . iyi işler yapıcaksınız gibi...
-
Saian'ın bir gün ölürsem güleceksin söz ver sözünün devrik hali yer etmiş parçada.Sesiniz iyi gitmiş,beat de fena değil.Ama sözler yetersiz.Daha iyi olur umarım.