Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
Bu Da Benden Olsun (Msn Kilitleme Gibi Birşey)
Bu Da Benden Olsun (Msn Kilitleme Gibi Birşey)
-
Hocalar bu program daha önce yayınladı mı bilmiyorum ben ilk kez gördüm,zaten gizli bir yerde denk geldi a.q. Çok hoşuma gitti,işinize yarayacağını düşündüm. Programın özelliklerini anlatayım
Bunu karşı tarafa göndereceksiniz (Antiviruslere yakalanma derdi yok) Tabi o tarafın msnsi açık olacak.Sonra o adam programı çalıştırdıktan sonra,hani şu msn de konuşma ekranından yüzlerce tek tek açılacak,adam kapatmaya çalışacak,kapatmak tabii zor baya :) En sonda reseti basacak. İsteyen kendi üstünde deneyebilir.Eğer bunu tecrübesiz birine yaparsanız çok korkar a.q.
Bir screen shot ile daha iyi anlarsınız belki.Kendi üstünüzde deneyebilirsiniz.Sakın trojan mı gönderdin diye sallamayın,ya kendiniz taratın ya da indirmeyin.Beni tanıyan adamlar bilir,yamuk birşeyimiz yok evelallah
http://www.hemenpaylas.com/download/186673/enjoy.rar.html
-
Yuhh a.q. 80 kişi okumuz bir kişi bile yorum yazmamış.Yorum yazmak zorunda değilsiniz ama sadece programa bakıp almak olmaz,haksız mıyım
-
TŞKLER KARDES İLK ilkerde denicem :D
-
ertan kardeş eline saglık paylaşım için
ama gereksiz bir program gereksiz olupta baya yorucu :)
-
aga puravooo diyorum başka hijj bişii demıyorum heeeeeeeeeeee
-
hehe coq hoj bişie (: denicem du bakalım ;)
-
eywallah ertan
-
ellerine saglık ertan babacan güzel paylaşım
-
ertan hocam ellerıne sağlık super olmus ben kendım denedım baya guzel emegıne saglık da
o screen shoot bıyerden tanıdık gelıyo :))
-
ILKER06 bunu yazdı:
ertan hocam ellerıne sağlık super olmus ben kendım denedım baya guzel emegıne saglık da
o screen shoot bıyerden tanıdık gelıyo :))
O screen shoot bir arkadaşa ait,sanırım ismi ilker idi -
teşekkürler